ACİL ---Fatih projesinde tahta seçimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sdh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sdh

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar Fatihle ilgili okul alt yapısı ile ilgili bilgi girişi sayfasında akıllı tahta seçiminde ;
"LCD ekranlı akıllı tahta sistemindeki istediğiniz sürgülü tahta seçeneği hangisidir? Lütfen gerçek ihtiyacınız doğrultusunda seçim yapınız.
Açıklama:
LCD : Dokunmatik ekranlı LCD panel
Beyaz : Board Marker(Beyaz Tahta Kalemi) ile yazılan beyaz tahta
Yeşil : Tebeşirle yazılan geleneksel kara tahta
Daha fazla açıklama için lütfen tıklayınız.(link verilecek)"

kısmında sizce hangi tahta seçilmeli?

beyaz-beyaz
beyaz-yeşil
yeşil-yeşil

bu seçenekler ne_ tahta + kalem rengi mi acep?

lcd tv veya yanındaki tahtaların boyutları sınıfların ölçüsüne göre değişecekmi bu boyutları bizmi belirleyeceğiz

hocam akıllı tahtada 3 çeşit tahta olacak deniliyordu buradakilerde ilki 2 tane beyaz tahtaa
2. beyaz ve yeşil tahtaa
3. ise 2 adet yeşil tahta olmalı ki bunu yazmayın

2 beyaz tahta daha iyi olur zannumca tebeşir tozuyla kim uğraşacak.

fakmanca' Alıntı:
lcd tv veya yanındaki tahtaların boyutları sınıfların ölçüsüne göre değişecekmi bu boyutları bizmi belirleyeceğiz

hocam bilmiyorum yazıya baktınız mı ama 2 ölçü var bunlar 270 cm ve 350 cm genişliğinde iki farklı Etkileşimli tahtalar sınıfın ölçüsüne göre bu tahtalardan birini talep edeceksiniz.

fakmanca' Alıntı:

Zaten 2 veyada 3 boyut seçeneği var. Siz sınıfları 2.70m den küçük, 2.70m-3.50m arası ve 3.50m den büyük olarak sınıf sayılarını gireceksiniz.

boyutu 450 cm olan 4 sınıf var şimdi ben bunları duvar boyutu 350 cm fazla olanı seçsem bana 350 cm lik akıllı tahta verecek geriyede fazla duvar mesafesi kalmıyor.Nasıl bi seçim yapsam 270 cm-350 arasını seçip 270 cm lik tahta mı istesem bende çıkamadım işin içinden??

ucamus' Alıntı:
boyutu 450 cm olan 4 sınıf var şimdi ben bunları duvar boyutu 350 cm fazla olanı seçsem bana 350 cm lik akıllı tahta verecek geriyede fazla duvar mesafesi kalmıyor.Nasıl bi seçim yapsam 270 cm-350 arasını seçip 270 cm lik tahta mı istesem bende çıkamadım işin içinden??

hocam duvarı ne yapacan yarım metre sağdan yarım metre soldan boşluk kalıyor yeter oda bence tahta büyük olursa güzel olur yavv.

müdürle filan dolduruyoruz formu valla müdür bey ezberden 270 cm-350 arası duvar kalınlığı seçtirdi.Hayırlısı bakalım...

bi de arkadaşlar bu öğretmen masasının sağda solda olma meselesi var. diğer tüm sınıfllarda öğr.masası soldayken benim sınıfta (yer olmadığından ) sağda. md.yard."Hocam sizin masayı da sağa alalım "diyor. Ne olur ne olmaz :puhaha:

lcd-beyaz-yeşil seçeneği bence en uygunu, çünkü 3 seçenekte var, lcd: zaten akıllı tahta, beyaz: beyaz tahta, yeşil: tebeşirli tahta. eğer video falan izlediyseniz, lcd ve yeşil tahta yan yana, üst kaydırmalı beyaz tahta şeklinde oluyor.

ozhan07' Alıntı:
lcd-beyaz-yeşil seçeneği bence en uygunu, çünkü 3 seçenekte var, lcd: zaten akıllı tahta, beyaz: beyaz tahta, yeşil: tebeşirli tahta. eğer video falan izlediyseniz, lcd ve yeşil tahta yan yana, üst kaydırmalı beyaz tahta şeklinde oluyor.

gerçi bu tahtanın tebeşiri tozmaz heralde :) mantıklı yaa yeşil+beyaz

Biz yeşil+ beyaz seçtik sınıflar için ama ben bt sınıfı için beyaz+beyaz seçtim. Böylesi daha uygun geldi

Hocam tahta DEĞİL, tahtanın UZUNLUĞUNU seçmenizi istiyor.

270 ve 350 cmlik tahtalar var. Her ikisinde de Beyaz tahta(hareketli, KALEMLİ), yeşil tahta(sabit, TEBEŞİRLİ) ve lcd ekranlı akıllı tahta(sabit) var.

Beyaz+Beyaz seçerseniz 2 beyaz tahta, 1 lcd gelecek.
Beyaz+yeşil seçerseni 1 beyaz, bir tebeşirli yeşil tahta, bir de lcd gelecek.

Sizden bir de uzunluk vermeniz isteniyor.

Yeşil tahta az kullanılacağı için onu kenarda kalacak şekilde, kapının açılma yönü ve öğretmen masasının yönüne göre hangi uzunlukta tahtanın uygun olduğunu belirtmeniz isteniyor.

öğretmenlik yapmadığımız nasılda belli oluyor :D... beyaz-yeşil ne kalem rengimi diyen var yaw :D...

videosunu izlerseniz daha iyi anlarsınız tahtanın şeklini ama yeşil dediği tebeşirli tahta, beyaz ise mürekkepli kalem tahtası...

iki bölme halinde olacak tahtalar ve bölmenin biri sürgülü olacak. sürgüyü kaydırınca altından LCD dokunmatik ekran akıllı tahta çıkacak... tebeşir kullanmak istemiyorsanız LCD - Beyaz-Beyaz seçeneğini işaretleyiniz...

Bir soruda benden..

İlk sayfada toplam sınıf sayısı diyor. Oraya Bt sınıfını da ekliyor muyuz, çünkü 2.sayfada Bt sınıfını ayrı tutmuş. İlk sayfada Bt sınıfı dahil mi yoksa Bt sınıfını çıkartarak mı gireceğiz bilgileri?

amip33' Alıntı:
Bir soruda benden..

İlk sayfada toplam sınıf sayısı diyor. Oraya Bt sınıfını da ekliyor muyuz, çünkü 2.sayfada Bt sınıfını ayrı tutmuş. İlk sayfada Bt sınıfı dahil mi yoksa Bt sınıfını çıkartarak mı gireceğiz bilgileri?

HARİÇ

Geri