ACİL. Sistem yüklendikten sonra hata veriyor

Kodla Büyü

buyey

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar hp masaüstü bilgisayara format atıyorum windows 8.1 sistem ve programlar yüklüyorum gayet güzel çalışıyor sonra yeniden başlattığımda mavi ekran hatası geliyor. acaba bad sector mü var dedim sabitdiske baktım ama bad sector yok gibi. sizce problem ne olabilir

Re: Sistem yüklendikten sonra hata veriyor

Arkadaşlar acil yardım. Harddiskin recovery dahil tüm bölümlerini silip iki yeni bölüm oluşturdum. Sistem yükledim 1 saate yakın düzgün çalışıyor. Sonra yeniden başlattığımda mavi ekran hatasi veriyor bilgi toplanıyor yazısı çıkıyor sonra sistem göçüyor arkadaslar lütfen yardım. Harddiskde vad sector yok tarama yaptım

Re: Ynt: ACİL. Sistem yüklendikten sonra hata veriyor

Tüm harddisk sil ve format at.
İkiye böl.Bölümleri yeniden formatla.Birincil harddisk olarak c bölümünü ayarla.
Bu işlemler in hbcd içindeki tool ları kullan. Orjinal Win 7 32 bit yükle ve birde öyle dene.
Tekrar yaparsa donanım sorunudur.
Ram ler sök ve yeniden sıkıca tak.
Toz ve fan temizliği yap.

arkadaşlar buraya yazmayı unuttum belki merak eden vardır. ekran kartının fanı yanmış problem bundan kaynaklanıyormuş

Hocam ayni sorun gecen hafta bendwde olmustu hp pavilion g7 serisi ekran kartinin driverini yanlis seriden tuklemis tekrar sistem yukledim 1 saat sonra yeniden kendim kurdum halloldu

Geri