ACİL Yardım!

Kodla Büyü

moorwen80

Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Ben ESEF - Bilgisayar Eğitimi mezunuyum. İlk atamam meslek lisesine yapılmıştı ama şimdi bir Ortaokuldayım. İl içi yer değiştirmede tekrar meslek lisesine gitmek için başvuru yapmak istedim ama Milli Eğitim Müdürlüğü "20/2/2014 tarih ve 9 nolu talim terbiye kurulu kararı" na göre meslek lisesine gidemeyeceğimi söylüyorlar. Fakat MEBBİS'te meslek liseleri de dahil başvuru listesinde okulları görebiliyorum. Bana söyledikleri gerekçe doğrumu? Lütfen acil cevap bekliyorum.
Saygılar...

Sayın hocam, ESEF'teki bölümün adı Bilgisıayar Öğretmenliği diyerek geçiyordu sanırım. Verdiğiniz linkteki yazıyı okursanız Bilgisayar Öğretmenliği bölümü mezunları için herhangi bir engelleme bulunmamaktadır. Eğer diplomanızda Bilgisayar Öğretmenliği yazıyorsa Meslek lisesine atanmanızda bir sorun yok. Ayrıca karşınıza meslek liseleri geliyorsa tercih edebilirsiniz anlamına da gelmektedir.

Hocam ilk atamada 26. İle mi yerleştiniz. Tef mezunları atanabiliyo meslek lisesine ama ilk atamada atananlar duydum genelde 26 ile olmakla beraber

Bugün Milli Eğitim Müdürlüğüyle tekrar görüştüm, kendileri yanlış anlamışlar. ESEF mezunlarının meslek liselerini tercih edebileceğini söylediler. Zaten MEBBİS'te görebiliyorsan tercih yapabilirsin dediler. Bilginiz olsun arkadaşlar...

Geri