ACİL YARDIM!

Kodla Büyü

tuana010

Site Gezgini
Flashımdaki u3rom klasörünü silmek isterken çalırtırdığım antiivirüs programından sonra bilgisayarım bozuldu. Chrome açılmıyor, internetten hiçbir şey indiremiyorum. İşin kötüsü laptobumun driver cdsi yok! Satın alırken içinde varolduğunu söylemişlerdi. Laptobumun markası DELL inspiron 5520. NE yapmam gerekiyor? yardımcı olur musunuz?

sistem geri yüklemesini yapamadı uyarısı geldi. Format nasıl atabilirim bilgisi olan? Driverları yok!

yac programını yüklemiştim, program kaldırdan kaldırdım ama hala çalışıyor ve sistem geri yüklemesine izin vermiyor. Lütfen yardım!

dellin sitesinden indir hocam driverları...sonra bas formatı gitsin...bilgisayarın açılıyrsa driver yedekleyen programlar var...onları da kullanabilirsin...kücük bir araştırmayla bulursun

tuana010' Alıntı:
sistem geri yüklemesini yapamadı uyarısı geldi. Format nasıl atabilirim bilgisi olan? Driverları yok!

siz bilgisayar öğretmeni misiniz? yoksa öğrenci mi? format atmayı bilmeyen bilg. öğretmeni mi olur ya!!!

arkadaşım formatını at tekrardan, hdd'yi biçimle önceden iki bölümse komple sil tek parça haline getir.. sonra tekrar bölümle.. sistemini kur. dellîn kurumsal sitesinden destek kısmından (ya da download) driver(sürücüler) yükle..

Geri