ACİLL Keylogger Silinmiyor.

Kodla Büyü
Arkadaşlar bilgisayarıma keylogger girdi.Nod32 ile tarattım bulamadı.Norton 360 kurar kurmaz ilk bulduğu virüs keylogger oldu ve keylogger imha edildi dedi.Ancak şu an bilgisayarımı tarattığımda sürekli yetkisiz erişim bulundu diyor.Anti keylogger kurdum ama o da engelleyemedi sadece buldu.Keyloggerı silme konusunda lütfen yardımcı olunn..

Hafif sistemler için eset smart tavsiyem; ancak daha yüksek konfigürasyonlu bir sisteme sahipseniz Kaspersky İnternet Security 2011 Tavsiyemdir.

Bunlar dışında bir trojen veya keyloggerı aktifken silmeniz çok zor olabilir bunun yerine güvenli kipte ilgili işlemleri yapmanız zararlı yazılımı kaldırma işlemini daha başarılı bir şekilde yapmanıza olanak sağlayabilir.

Ek olarak Keylogger yazılımları için Zemana Antilogger ve benim için gözde yazılım olan Keyscrambler Premium yazılımı tavsiye ederim..

Keyscrambler'ın ne olduğu aşarıdaki adreste anlatmıştım bir zamanlar dileyen bakabilir.

http://www.chip.com.tr/forum/nedir-bu-k ... 08142.html

virüsun adını sanını yazarsanız daha kolay yardımcı oluruz binlerce keyloggerdan hangisi acaba sizinkisi ? kullandığınız işletim sistemi ne mesela ;)

RoboTek' Alıntı:
nod, golden keyloggerı siler ben bizzat denedim

Daha Golden Keyloggerı tanımayan veya silemeyen güvenlik yazılımının ben güvenirliğinden zaten şüphe duyarım..
Daha doğrusu beş para etmez diyebilirim açık ve net bir şekilde.

Sebebinide belirtiyim : Golden keyloggerı uzun bir süredir piyasada halka açık bir şekilde dağıtılan dinleme yazılımı. Mantık olarak düşündüğünüzde uzunca bir süredir piyasada dolaşan böyle bir dinleme yazılımını tanımayan güvenlik yazılımı farklı zararlıları tanıma oranı ne kadar başarılı olabilir sizce ?

2btvtk.png

görev yöneticisinde şüpheli bir program çalışıyor mu? Açık portları ve o portları açanprogramları gösteren bir program ile de açık portları kontrol edin. hangi prog açmış bakın. Şüpheli bir program yoksa korkmanıza gerek yok.

hocam hiç teleşa verme önce güncel bir tane combofix indir ve güvenli kipte çalıştır daha sorna malwarebytes indir onunla tarama yaptır tamamdır. DAha sonrada bir tane internet security güvenlik programı kur.

Geri