ACİLL Yardım arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bote_erz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşl bakanlığın açtığı kursa gidiyorum ve müdür o hafta sana ek ders vermem diyor.Nedeni olarakta ne bakanlığın gönderdiği nede milli eğitim gönderdiği yazıda görevli izinli yazmadığı için vermeyecem diyor...Sizce varmı bunun yasal dayanağı kesebilirmi ben biraz baktım...Kesemez diye biliyorum acaba gözden kaçırdığım birşey var mı? ona göre dilekçe verecem kuruma...

Eğer merkezi hizmet içi kursuna gidiyorsanız ek ders vermek zorunda....il meb geç göndermiştir yazıyı ....

Yönetmelik açık hocam rahat olun

hocam merkezi kurs fatih projesi pardus kullanımı dediğim gibi yazı geldi yazıda görevli izinli yazmadığı için vermem diyor...Vermesi için ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazım bilemedim...

yokmu idareci arkadaşlar aramızda bi fikir ya da yol gösterecek birileri...

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR'ın

Ders görevinin yapılmış sayılacağı hâller
MADDE 16- (1) Bir öğretim yılında 90 günü geçmemek üzere, bu Karar kapsamında bulunan personelden;
a) Bakanlıkça veya verilen yetki uyarınca valiliklerce yurt içinde düzenlenen her türlü eğitsel gezi, konferans, kurs ve seminerlerde görevlendirilenler; fiilen yerine getirdikleri bu görevleri süresince, görevlendirildikleri tarihte kendilerine verilmiş ek ders görevleri varsa bu görevlerini yapmış sayılırlar ve buna ilişkin ek ders ücretleri kadrolarının bulunduğu kurumca ödenir.

bunu göster hocam. kolay gelsin.

Geri