ACİLLL! Kamera ve Kayıt Cihazı Siparişi!

Kodla Büyü

doganytu

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar milli eğitimden arayıp okul ve okulun pansiyonu için kamera sisteminde piyasa araştırması yapıp yarım saat içinde bildirmemi istediler.

Okul: 4 katlı
Yurt: 4 katlı

Kamera Sisteminin marka ve modelini, kaç tane istediğimizi ve Ortalama fiyatını istiyorlar...

Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum arkadaşlar....

hocam katlı diyorsunda kata kaç tane kamera gider, yurta kaç kamera gider onlarıda eklemen lazım. genel olarak kamera sistemlerinin fiyatlarına bak. üstüne biraz fark ekle. öyle bildir. bizim okulda yatılı okulda 20 kamera var. yurt ve okul binası 3 kat.

her_dem' Alıntı:
hocam katlı diyorsunda kata kaç tane kamera gider, yurta kaç kamera gider onlarıda eklemen lazım. genel olarak kamera sistemlerinin fiyatlarına bak. üstüne biraz fark ekle. öyle bildir. bizim okulda yatılı okulda 20 kamera var. yurt ve okul binası 3 kat.

Hocam Her kata 2 tane düşünüyoruz, kapı girişine ve her cepheye de düşünüyoruz. Aynı şey okul için de geçerli. DVR'nin sitesinden bakıyorum, 8 channel DVR diyor ama fiyatlar baya pahalı.

Yarım saat içinde piyasayı araştırıp bilgi mi istiyorlar? Bakkaldan ekmek alacakmışsınız?

habbe' Alıntı:
Yarım saat içinde piyasayı araştırıp bilgi mi istiyorlar? Bakkaldan ekmek alacakmışsınız?

Daha onlar yarım saat demeden ben onlardan bana 1 hafta süre verin dedim. Adamlar yok daha neler, yarım saatte bildirin dediler. Ortalık boş adam kaynıyor bu ilçede.

Geri