Acer 5520 Ekran ve Açılma Problemi?? Lütfen Yardım!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan barthez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

barthez

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar benim Acer 5520 Seri bir laptopum var. Dün akşam açtığımda ekrana İlk önce tamamen beyaz bir ekran geliyor daha sonra beyaz ekranı yukardan aşağı gökkuşağı renkleri ile çizgiler kaplıyo en sonunda da ekranın yarısı tamamen beyaz diğer yarısıda siyah oluyor. Bu arada Power a bastığımda Fan 2-3 sn çalışıyo daha sonra duruyor ama power lambası yanmaya devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çok mu ısınıyor acaba hiç aldığınızdan beri içini temizlediniz mi? Ancak durum ciddi gibi gözüküyor. temizlesenizde bundan sonra ne olur bilmiyorum ancak yine de bi açıp temizleyin derim

hocam bende de buna benzer bir problemle bir bilgisayar geldi. Anakartta kuzy köprüleri yanmış. Malesef anakart değişecek dediler. 350 tl civarı masraf çıkıyor.

Hocam üzülerek belirteyim; aynı problem şuan yazdığım bilgisayarda (5520) çıkmıştı ve garanti kapsamında anakartı değiştirmişlerdi :S

Zaten en büyük sıkıntısı ısınması ve CD-Rom'u bu bilgisayarın :(

Umarım sizinki daha hafif bir problemdir ve çözülür...

Aklıma gelen başıma geldi desene hocam daha geçen sene değişti bu anakart ama yine değişcek sanki ama bu sefer parasıyla:(

5520G kullanıyorum.aşırı ısınıyordu çat çut kapanıyordu..en son için açıp temizledik uzun zamandır rahat kullanıyorum.ancak şuan Cd-rom da sorun var...
kısaca sorunlu bir pc..inşallah sizinkinin sorunu herneyse kolay hallolacak cinstendir.

Aynı sorun arkadaşın bilgisayarında da vardı. O da aynı modeldi.anakart değiştirildi. 350 tl civarında masraf çıkarttı. Kuzey köprüsü yanmış sanırım.

Geri