Acer marka Lap Top

Kodla Büyü

JoseN

Üye
Acer marka Lap Top aLdım eve geLdm hic bir cdsi yok

Pc Vista...

Bnm sorum... Xp format atıcam ama

Ekran kartı Ses Cdsi fln İstermi ?

Lap Top biLgim oLmadıgı için soruyorum =)

TeşekkürLér

Tüm ACER sahiplerine ;
1. Acer sattığı sistemler eğer vista tabanlı ise asla destek sitesinde XP driver larını yayınlamaz.Resmi destek sitesinde hiçbir xp sürücüsünü bulamazsınız.
2. Sisteminizin tüm yedeği harddiskinizde sizin göremeyeceğiniz bir bölüme alınmıştır. Bu yedek acer e-recovery programı ile yeniden yüklemek içindir.XP yüklerseniz isteminizdeki e recovery programı silinecek ve tekrar geri yükleyemeyeceksiniz. Bunu göz önüne alın.
3. XP de kararlıysanız aşağıdaki adresten xp sürücülerinizin olup olmadığını model sorgulayarak inceleyip öyle karar verin.
http://www.acerpanam.com
4. Laptopunuz büyük olasılıkla SATA harddiske sahiptir ve xp cdsi bunu görmeyecektir. Bu sorun için içine sata driverları gömülmüş bir xp cd si temin edin.Ya da kendiniz Nlite programını kullanarak monte edin.
5. Sonradan vazgeçip vistaya dönmek için teknik servise başvurursanız bunun için sizden ücret talep edeceklerini unutmayın.
6. Tabiki xp nin vistadan hızlı olduğunu da düşünüp son kararınızı verin ve uygulayın.
Kolay gelsin...

Peki Yani BunLarı İndirdiğimde suandaki prog. da oLucakmı ? Camera Programı Vs Vs..

acerin kendi programları

Yeni laptoplarda artık cd yok.Ayrılmış belleklerde tutuluyor artık bütün yedekler.hocam bence xp ye çevirme.birsürü sorun çıkabilir.

ertanbadem' Alıntı:
josen acerpanamda bunlar ar mı diye bak varsa sorunsuz yükleyip kullanırsın.Yoksa hiç deneme

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...

aspre 5920 benimki

baktım ProgramLar Cıktı Sizdé bakın isterseniz :S Bi sorun oLmaz demişsin warsa

Evet 5920 nin sürücüleri mevcut satalı bir xp cd si ile sorunsuz yükleyebilirsin.Ben iki tane 5920G yükledim.Müşterilerim kullanıyor.Yalnız kamera driveri yok galiba göremedim. Onu da başka bir yerden bulmuştum. ama haırlamıyorum.İnternetten aratırısn.

bende acer 5920 laptop aldım.Üzeinde linux işletim sistemi vardı.Fakat yanında driver CD si olduğu için rahatlıkla xp yi kurdum..

Geri