acer projeksiyon sorunu

Kodla Büyü
tam olarak neler yaptığını yazarsan daha iyi bir cevap verebiliriz. Ama böyle soruya ilk olarak Bilgisayara bağlantı kablosunu tak derim :? :? :?

Kablayu taktım. :D bilgisayarı açtım. Görüntü özelliklerine baktım PC de bir şey bulamadım. Yeniden başlatıp tekrar denedim olmadı. bilgisayar eski ondan olabilir mi.

botett' Alıntı:
Kablayu taktım. :D bilgisayarı açtım. Görüntü özelliklerine baktım PC de bir şey bulamadım. Yeniden başlatıp tekrar denedim olmadı. bilgisayar eski ondan olabilir mi.
bilgisayar eskiyse olabilir. Özellikle ekran kartı. Driver güncelleme yaparak belki aşılabilir. Birşey daha sormak istiyorum. Laptop mu masaüstü mü?

ekrana gelen acer yazısı yanıp sönüyor ise başka bilgisayarlarlada çaılışmıyor ise lamba gitmiş demektir
bizim okulda oldu lamba sıcakken oynatılınca lamba gidiyor servis 800 ytl istiyor ona göre

mkaratas' Alıntı:
botett' Alıntı:
bilgisayar eskiyse olabilir. Özellikle ekran kartı. Driver güncelleme yaparak belki aşılabilir. Birşey daha sormak istiyorum. Laptop mu masaüstü mü?

Bilgisayardan kaynaklanıyor biraz daha yeni bir pc de denedik çalıştı.

Geri