Aciiiillll lutfen boyle bisey gormedim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SeRuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SeRuS

Üye
Il disi tayinde atandigim okula gittim ve ozur grubundan atamasini iptal eden arkadas da orda kalmis ve tek norm var bu nasil olur yaa
ya

Hocam peki bakanlik boyle bi hatayi nasil yapar hem bana kadro acip tercih aliyo hemde actigi kadroya adami geri gonderiyo

hocam maalesef bu durumla okulumda karsilastim hizmet puani yuksek olan kalir digeri gider..

bakanlık istedikten sonra yapamayacağı şey yoktur. Benim arkadaşım il içinden bir okula atandı beden eğitimi öğretmeni olarak, sonra dediler ki o okul ilkokul olmuş, geri gönderdiler ilkokula beden eğitimi öğretmeni gidemez diye. 2 hafta sonra aynı okulu il dışına açtılar ve biri geldi.

eski okulumda buna benzer bişey yaşandı öğretmen emekli dilekçesi verdiği için norm açılarak yerine biri atandı sonra diğeri emeklilik dilekçesini geri çekti gelen arkadaş 3 sene falan norm fazlası olarak görev yaptı ders saati azalması dışında sorun olmadı sonra da eş durumundan gitmişti, ben de eş durumundan geldiğim okula 2 kişi geldik o arkadaş da eş durumu okul baştan bi şaşırdı biz bir öğretmen istedik biriniz fazla dediler yanlışlık var dediler sonra sisteme yanlış işlediklerini farkettiler gene sıkıntı olmadı:) ama bu bakanlığın işi belli olmaz

efsa' Alıntı:
eski okulumda buna benzer bişey yaşandı öğretmen emekli dilekçesi verdiği için norm açılarak yerine biri atandı sonra diğeri emeklilik dilekçesini geri çekti gelen arkadaş 3 sene falan norm fazlası olarak görev yaptı ders saati azalması dışında sorun olmadı sonra da eş durumundan gitmişti, ben de eş durumundan geldiğim okula 2 kişi geldik o arkadaş da eş durumu okul baştan bi şaşırdı biz bir öğretmen istedik biriniz fazla dediler yanlışlık var dediler sonra sisteme yanlış işlediklerini farkettiler gene sıkıntı olmadı:) ama bu bakanlığın işi belli olmaz
Eskiden norm fazlaları kendi okullarında 2 yıl isterlerse kalabiliyordu, ama artık her sene mart ayında norm ataması yapılıyor ve ilde boş ver varsa siz istemeseniz bile ressen atama yapabiliyor mem.

Re: Ynt: Aciiiillll lutfen boyle bisey gormedim

Hocam norm fazlasında kıdem mi puan mı dikkate alınıyor

Eşim aynı duruma düştü ingilizce öğretmeni olarak.
Fatsa fen lisesinin atanmış ilk personeli idi.
Kadrolu muduru memuru ogretmeni yoktu. Kadrolu ilk ogretmeni eşimdi.

Ardından müdür atandı inzgilizce öğretmeni müdür yardımcısı geldi ingilizce öğretmeni.
haftada 16 saat ingilizce ders varken 6+6 =12 saat ders idarecilere gitti.
Bunlara ek olarak başka bir ingilizce öğretmeni daha atandı.

Eşim norm fazlası oldu başka okula görevlendirildi sonraki senede il dışı tayin ile bursa ya geldik.
İşimize geldi zira fatsa anadolu öğretmen lisesine görevlendirilmişti.

O sebepten uğraşmadık yoksa uğraşırdım dava açardım belki.

en fazla ilçede başka bi okula görevlendirme verirler. norm fazlası atamalarında da istekte bulunun. yakında bi okul açılmazsa da bulunmayın. ben il dışından gelip 1 ay sonra norm fazlası olduğum okulda şu an 4. yılımı çalışıyorum. bu zaman içerisinde okuluma yakın bikaç okulda görevlendirme çalıştım sonra da kendi okulumda norm açıldı artı 2 arkadaş daha geldi. siz il dışından gelebilmişsiniz bence sıkıntı yapmayın

Hocam oluyor böyle şeyler 2010'da bende ilk atamada geldiğim okula benden 2 gün önce norm fazlasından atama yapılmış biri gelmişti tek normu olan okula 2 gün arayla 2 kişiye açtılar ben norm fazlası duruma düşmüştüm.
MEBTİR NE YAPSA YERİDİR

Geri