Acil E tab 4 rom lazım

Kodla Büyü

fattuana

Site Gezgini
Arkadaşlar öğrencinin E tab4 tableti var ve kapatma düğmesiyle ses açma kapamadan formatlayamıyoruz. Ekranında kilidini unutmuş. Rom atmak işitiyorum ama sitede verilen link çalışmıyor. sağlam e tab4 rom indirebileceğim bir adres verir misiniz yada direk dosyayı yükler misiniz?

niye rom ile uğraşıyorsun, güç dügmesine uzunca basınca cihaz kapanıyor, sonra da recovery modu ile işlem tamam

fattuana' Alıntı:
olmuyor işte hocam. Olsa

Hocam e-tab 4 lerde formatlama işlemini 5-6 kez yaptığınızda oluyor. Birkez recovery modunda açıp format yaptığınızda çoğu zaman olmuyor. Format işlemini yaptıktan sonra recovery modu ekraninda beklemesi gerekiyor. Eğer general mobile yazisi çıkıp tekrar başlatılıyorsa işlem olmamıştir. Format işlemini tekrar yapın böyle olunca.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok kez yaptım ama olmadı ne yazıkki :( mdm de de olmadı.

fattuana' Alıntı:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok kez yaptım ama olmadı ne yazıkki :( mdm de de olmadı.
hocam bilmiyorum denedin mi ama her zaman denk getirmek mümkün olmuyor. Tamamen kapalı ike ses arttırma ve güç tuşuna basıp general mobile yazısı görünür görünmez elleri bırakıyoruz. O ince anı denk getirirseniz sıfırlanıyor. Defalarca uğraştığımı bilirim. Mdm sihirbazı ile https://drive.google.com/uc?id=0B7GGSg1 ... t=download denedim ben olmadı en son ilk dediğim yöntemle oldu.

Geri