Acil PDF den Kopyaladığım Yazıda Türkçe Karekter Sorunu oluyor.Düzeltmek mümkün müdür?
anadoluman' Alıntı:Hocam foxit reader ı kur. Onunla bir dene
latcakir' Alıntı:bu sorun açtığınız pdf dosyasının fontlarının windowsta olmayan mac fontları kullanılmasıdır. Geçenlerde ben de osym soru kitaplarını txt yapmak istediğimde karşılaştım. bi yöntemi var. Yarın okula gidince yazarım. Finereader filan işe yaramıyor.
+1Eslivya' Alıntı:latcakir' Alıntı:bu sorun açtığınız pdf dosyasının fontlarının windowsta olmayan mac fontları kullanılmasıdır. Geçenlerde ben de osym soru kitaplarını txt yapmak istediğimde karşılaştım. bi yöntemi var. Yarın okula gidince yazarım. Finereader filan işe yaramıyor.
Netten gördüğüm kadarıyla neden bu. Ama hiç bi yerde net çözümü göremedim. Denediğim programlar falan işe yaramıyor. Hocam yöntem neyse merakta bırakmayın bizi
Çözümünü buldum, arkadaşlar çok kolay oldu hemde Free bir yazılımla. Adı Buillzip PDF Printer. Resmi sitesinden kurun toplam 15 MB birşey. Daha önce yazıcım olmadığından yazdırmam gereken evrakları bu programla PDF' ye dönüştürüyordum. İşe yararmı diye denedim ve sorunu basitçe çözdü.
http://www.bullzip.com/products/pdf/info.php
Kullanımı: Sorunlu PDF dosyasını açın Yazdır Penceresinden Yazıcı olarak Sanal yazıcımız olan Buillzip PDF Printer'ı seçiyoruz. Daha sonra bize dosyayı nereye kaydetmek istediğimizi soracaktır. Yeni oluşturulan dosyadan kopyala yapıştır yaptığınızda karakter probleminin olmadığını göreceksiniz..
latcakir' Alıntı:Çözümünü buldum, arkadaşlar çok kolay oldu hemde Free bir yazılımla. Adı Buillzip PDF Printer. Resmi sitesinden kurun toplam 15 MB birşey. Daha önce yazıcım olmadığından yazdırmam gereken evrakları bu programla PDF' ye dönüştürüyordum. İşe yararmı diye denedim ve sorunu basitçe çözdü.
http://www.bullzip.com/products/pdf/info.php
Kullanımı: Sorunlu PDF dosyasını açın Yazdır Penceresinden Yazıcı olarak Sanal yazıcımız olan Buillzip PDF Printer'ı seçiyoruz. Daha sonra bize dosyayı nereye kaydetmek istediğimizi soracaktır. Yeni oluşturulan dosyadan kopyala yapıştır yaptığınızda karakter probleminin olmadığını göreceksiniz..