designbote
Üye
Öğretmenden temiz kullanılmıştır. Aracın 4000-5000 km arası şehir dışında kullanılmış, geri kalanı şehir içinde kullanılmıştır.
Aracı TOYOTA SARAR bayisinden aldım. Aracı bayi kendi üstüne almış fakat vitrinde bekletmiş, bende ordan aldım, bu yüzden aracım 16 Şubat 2013'te trafiğe çıkmıştır.
Araçta herhengi bir değişen, boya, hasar kaydı vb. bulunmamaktadır. Günlük kullanımdan dolayı ufak çizikler bulunmaktadır.(o da her arabada bulunur.) Aracın arka fotoğraflarından birinde siyah lekeler olduğu görülmektedir.(O lekeler farklı bir araç çıkarken plakasını değdirmiş ve o şekilde oluşmuştur.) Ayrıca araca özel serviste koltuk koruma yaptırılmıştır.
Aracın 10 bin bakımı yetkili serviste yapılmıştır. Temmuz MTV'si ödenmiştir.
Ek olarak arka park sensörü, bagaj havuzu ve kauçuk paspasları alınmıştır. Orjinal paspasları bir miktar kullanılmış ve şimdi ise aracın bagajında temiz olarak durmaktadır.
Araç ev alacağımdan dolayı satılıktır. Takas düşünmüyorum. Aracı kredi ile almıştım. 6 taksiti kaldı. Alacak olan kişiyle birlikte önce kredi borcu ödenecek, daha sonra geri kalan alıp aracın satışı hemen yapaılacaktır.(Bu adamın borcu var, deyip ölücüler aramasın, mesajda atmasın.) Lütfen ciddi alıcılar arasın. Aracın plakası açıktır. Pazarlık sünnettir.
İlan 9 temmuz-21 temmuz tarihleri arasında satılıktır. Bu tarihe kadar satılmazsa yayından kaldırılacaktır. İlan 20 Ağustos'tan itibaren tekrar eklenebilir.
Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
ilan burda arkadaşlar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1379/detay
Aracım satılıktır. İlgilenen olursa pm den iletişime geçebilir.