Acil YArdım !!!! Bigisayar Açılmıyor !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tunafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tunafer

Site Gezgini
Arkadaşlar sizin kadar bilgili ve tecrübeli değilim o yüzden yardımlarınızı bekliyorum.Format atarken sistem bileşenleri yüklenirken elektrik kesintisi oldu. Yeniden bigisayrı başlatığımda Windows logosundan sonra "Windows İletisi" SİSTEM TAMAMEN YÜKLENMEMİŞ. KUR U YENİDEN ÇALIŞTIRIN diyo. Xp cd içind yeniden başlatyoum yine aynı ileti.

Kardeş,
sistemi yüklerken yarıda kalırsa;
tekrar format atıp sistemi yüklemen gerekir,
başka yolu yok.

Dediğiniz şekilde yapıyorum ama yine aynı ileti geliyor.İki ayrı Xp cd si denedim acaba ilkinde bir sorunmu vardı diye ama yine aynı ileti.Yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam geçmiş olsun ilk öncelikle sisteminizde muhakkak önemli belgeleriniz var .Şayet bunları yedekleme yaptıysanız Windowsu yeniden kurun.Ha belgeleriniz varsa kurtarılmamışsa ve yedek alınmamışsa Bunu bilen biris yapsın ve ayrca Knorpix sistemiyle bunu yapabilirsiniz

Teşekkürler hocam.2 adet Xp cd denedim ikisinde de boot etmedi.Boot menüden sırasıda doğru ilk önce cd Rom Drıver.Sanırım sorun cd okuyucuda başka bir okuyucuyla kurmayı deneyeceğiz

Capture' Alıntı:
tamam istersen msn de görüşebiliriz

teşekkürler önerin için.fdisk yaptık.
Bu siteden ve sizlerden çok şeyler öğrendim.Herkese ilgilenipte cevap yazan tüm arkadaşalra teşek ederim.

bende arkadaşın laptopuna xp kurarken hata yaşamıştım Hiren boot cd ile ramleri test ettim .Hata ramlaerdeydi. Yeni ram takınca hatasız ve eksiksiz olarak xp kuruldu. önce test programları ile test etmeniz gerekir bence

Geri