acil yardım ilk defa böyle sorunla karşılaştım

Kodla Büyü

haliluysal

Site Gezgini
bt sınıfında ana bilgisayarda ağ bağlantılarında hiç bir sorun olmadığı halde veri gelişi tam olarak görünmesine rağmen internete giremiyoruz diğer bilgisayarlarda internet var sorun ne olabilir acaba

hocam elle ip ve dns adresi vermeyi dene. yada aklıma virüs olabileceği yada bi antüvirüs acaba internet erişiminimi kısıtladı bunlara bir bak. okulda internete giren bi pc yi laba getir bağla bakalım o girecekmi nete...

hocam elle verdım ıp ancak çözüm olmadı virüs taramasını da yaptım bir kaç fark programla olmadı kafayı yiyeceğm acaba yıkıp tekrar kursam çözüm olur mu

hocam diğer pcler giriyorsa nete baştan kurmak bi yoldur deneyebilirsin...

hocam ultrasoft yada benzeri bir program çalıştırdıysanız exit demeden kapattığınız zaman böyle bir sorun olmuştu.

deephunter hocam çok teşekkürler küçük bir bilgi ama çom işe yaradı ama hocam diğer oturumda girememin sebebi ne olabilir acaba
bilgi için tekrar teş

hocam bugün idari bilgisayar mozilladan nete giriyor anca ie de girmiyordu, bikaç antivirüs ile taratınca düzeldi. belki benzer bi sorundur :| :|

ya da sebebi-çözümü buldu iseniz keşke bizimle de paylaşsanız , bu şekilde çok şey öğrendim forumdan :roll:

Geri