Acil yardım lütfen (Airties modem arayüzüne yönlendiriyor)

Kodla Büyü

guvennet

Site Gezgini
Merhabalar arkadaşlar. Senenin ilk haftalarında böyle bi sorun yoktu. Sonradan çıktı ortaya. Sorunu yazayım;

Labaratuarımda 15+1 bilgisayar 3 tane de müdür ve müdür yardımcılarında bilgisayar var. İnternet sayfasını açtığımız zaman google yerine airties modem arayüzüne yönlendiriyor arkadaşlar. İnternet bağlantısı var. bağlantıda bi sıkıntı yok.işin ilginci mesela labaratuardaki ilk 2-3 bilgisayar internete girebilirken diğerlerinde bu sorun ortaya çıkıyor.. sonra onların ki geliyor arada diğerleri gidiyor vs vs. yani aynı anda hepsinde sıkıntı olsa neyse ama farklı farklı bilgisayarlarda çıkıyor ortaya..

İnternet bağlantımız kesinlikle var. bundan değil sıkıntı. Kesinlikle modemle alakalı bi sorun var ama ne? bi türlü çözemedim. bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. kafayı yicem :(

Hocam benim basıma gelen sorunda TTNET sayfasına yönlendiriyordu. NEdeni ise internetin kullanıcı adı ve sifresi yanlış olmasıydı. (@ttnet uzantılı kullanıcı adı ve sifrem)

-farklı bir modem deneme şansın varsa bi kontrol et,
-her bilgisayar ip adresi düzgün alıyor mu? modemi ve bi siteyi pingle
-modem DHCP ayarlarına bak, bazılarında IP POOL diye bir seçenek var, 10 yazıyorsa 10 dan fazla bilgisayara IP vermiyor.

guvennet' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar. Senenin ilk haftalarında böyle bi sorun yoktu. Sonradan çıktı ortaya. Sorunu yazayım;

Labaratuarımda 15+1 bilgisayar 3 tane de müdür ve müdür yardımcılarında bilgisayar var. İnternet sayfasını açtığımız zaman google yerine airties modem arayüzüne yönlendiriyor arkadaşlar. İnternet bağlantısı var. bağlantıda bi sıkıntı yok.işin ilginci mesela labaratuardaki ilk 2-3 bilgisayar internete girebilirken diğerlerinde bu sorun ortaya çıkıyor.. sonra onların ki geliyor arada diğerleri gidiyor vs vs. yani aynı anda hepsinde sıkıntı olsa neyse ama farklı farklı bilgisayarlarda çıkıyor ortaya..

İnternet bağlantımız kesinlikle var. bundan değil sıkıntı. Kesinlikle modemle alakalı bi sorun var ama ne? bi türlü çözemedim. bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. kafayı yicem :(
Hocam sadece 1 adet tarayıcı'da bu problemle karşılaşıyorsun dimi? Aynı bilgisayardan başka bir tarayıcı açınca normal giriş sayfası geliyor mu?

yasarsahbaz' Alıntı:
guvennet' Alıntı:

Hocam sadece 1 adet tarayıcı'da bu problemle karşılaşıyorsun dimi? Aynı bilgisayardan başka bir tarayıcı açınca normal giriş sayfası geliyor mu?

Kusura bakmayın biraz geç oldu arkadaşlar.. ama sorun aynı devam ediyor.. yok dostum bütün tarayıcılarda aynı bu sorun.. Airties in sayfası geliyor direk. Kimi zaman şifre ekranı geliyor kimi zaman ise yine airties sayfası açılarak internet bağlantısına ulaşılamadı diye hata veriyor ama internet var kesinlikle..

Modem ile mi alakalı acaba durum :(

modemle alakalı olabilir.
birde ttnet müşteri hizmetlerini ara yönlendirmeyi kaldırsınlar . benim daha önce başıma gelmişti ttnet çözdü

Bizim okulumuzda da aynı sıkıntı yaşanıyor. Xp işletim sisteminde herhangi bir sıkıntı olmuyor ama win7 bu sorunu yapıyor. win 8 de denemedim. Bunun için airties çağrı merkezine sorunu bildirdim. Bana gelen cevap şöyleydi: Maalesef bu konuyla ilgili modemimizde yönlendirmeye dair bir ayar yeri mevcut değil. Sorunu argede çalışan arkadaşlara bildirdik dedi. Sorunu iki yöntemle çözebilirsiniz: 1. si internet seçenekleri gelişmişten ayarları sıfırlarız. 2. yöntem açılış sayfasını dns adıyla değil de ip numarasını yazarak çözebilirsiniz. ör: http://www.google.com yerine 173.194.39.247 yazılabilir.

Geri