Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ctrl+alt+delete hatası alıyorum sürekli daha önce çözmüştük bu sorunu bilgisayar hiç dokunmadığım halde kapatıp bi kaç gün sonra açtığımda yine aynı hatayı alıyorum içindeki dosyaları kurtarmam lazım
arkadaşlar ctrl+alt+delete hatası alıyorum sürekli daha önce çözmüştük bu sorunu bilgisayar hiç dokunmadığım halde kapatıp bi kaç gün sonra açtığımda yine aynı hatayı alıyorum içindeki dosyaları kurtarmam lazım
Hocam sorunu tam anlayamadığım için düzeltmeye dönük bir önerim yok ancak sizin için önemli dosyaları kurtarma konusunda yapılabilecek çok şey var.
Benim önerim ve kolay olduğunu düşündüğüm yöntem HDD yi söküp başka bir PC de ikincil HDD olarak kullanmak böylece istediğiniz tüm dosyaları güvenli bir yere alabilirsiniz.
Sonrası size kalmış ister düzeltmeye çalışırsınız ister f-disk + format ile tekrar yükleme yaparsınız..