Acill Yardimci olabilir misiiz? Fatih ağına bağlanma sorunu

Kodla Büyü
Merhaba arkadaşlar. Masaustu bilgisayardan uzun süredir kablosuz ağ aparatı ile fatih ağına baglaniyordum ancak şimdi ağa bağlanıyor ama eba ya yönlendirip e devlet veya mebbis şifresi ile giriş yapma sayfasına yonlendirmiyor yonlendirmedigi için internet sayfaları açılmıyor sebebi ne olabilir? Telefonlara ve diğer ağların internetini görüp bağlanabiliyor. Fatih agini da goruyor ama eba giris sayfasina yonlendirip giris yapamadigimiz icin baglanamiyoruz. Bu tarz sorunla karşılaşan oldu mu?

Fatih ağını evde kullanmanızı tavsiye etmem şahsen ben bilgisayarımı okula götürsem bile fatih interneti kullanmıyorum.

Sanki bu aralar oluyor sonra düzeliyor. Rehber öğretmeni benden bu yüzden 2 defa yardım istedi. Bir ara ben de giremedim sonra girdi.
E devletle hata verdi ama MEBBİS şifresi ile girdi

Hocam ağı unut yapın, tarayıcı geçmişlerini de iyice temizleyin. Sonra tekrar bağlanın ağa.
Windows 10 bildirim kısmında gösterir ağ ile ilgili işlem yapılması gerektiğini. Eğer yazmazsa veya otomatik gelmediği zaman www.yahoo.com yazıyorum bağlanatı sağlamak için hemen yönlendiriyor ilgili bağlantı sayfasına.

Geri