Acilll 24 Portlu Switch Önerisi !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan agd85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

agd85

Süper Üye
Süper Üye
Hocalarım BT labını oluşturuyoruz. 24 portlu switch alıcaz. Yazabilirseniz marka ve fiyatı çok işime yarar.
Tp link, zycel ve gigabite markaları uygun gibi siz ne dersiniz. Bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz (bu fiyatlarda) hangi markalar var. Acil önerilerinizi bekliyorum.

ortalama fiyatlar 100 TL civarılar tplink almayında ben access pointtinde problem yaşıyorum zyxel alın :)

tati' Alıntı:
ortalama fiyatlar 100 TL civarılar tplink almayında ben access pointtinde problem yaşıyorum zyxel alın :)
hocam 100 liraya 24 port bulabilir miyim. netten baktığım kadarıyla 200-300 arası switchler

hasarı hocam idare edecek bişey değilde uzun zaman bizi götürecek bişey arıyorum. 200-300 civarında olanlarla linkteki arasında kalite farkı var mı tam da anlamıyorum ama. hangi özelliklere bakmak gerekir

agd85' Alıntı:
hasarı hocam idare edecek bişey değilde uzun zaman bizi götürecek bişey arıyorum. 200-300 civarında olanlarla linkteki arasında kalite farkı var mı tam da anlamıyorum ama. hangi özelliklere bakmak gerekir
En kötü senaryo çizsek bile 2 sene garantisi var.
Sizin alacağınız üründe aynı işi yapacak ama para var imkan var diyorsanız alın tabi bir şey diyemem ama alacağınız ürününde 2 sene garantisi olacak. Bunun dışında ne zaman bozulursa elinizde kalır yaptırayım derseniz dahi muhtemelen verdiğim linkte ki cihazdan daha yüksek bir rakam onarım ücreti tutar.
Bence şuan için işinizi görebilecek bir cihaz alsanız size yeter. :)

teşekkür ederim fikirlerini paylaşan arkadaşlara. sanırım 100 - 150 lira arası bi switch alıcam fazlasını da vermeye gerek yok gibi duruyo

Geri