acillll! projeksiyon cihazında görüntü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cikka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cikka

Üye
Arkadaşlar kendi bilgisayarımda hazırladığım gösteriyi projeksiyonda görüntüleyebiliyorum ama arkadaşın bilgisayarında hazırlanmış gösteriyi benim bilgisayarda da olsa görüntüleyemiyoruz projeksiyonda. Aynı programlarda hazırlandı ama onun dosyalarını açtığımızda perdede karanlıktan başka bi şey çıkmıyor. Neden olabilir? Teşekkürler...

Masaüstüne sağ tıklayın Ekran kartı programı ayarlarından ikinci monitörü seçin.

htoprak3232' Alıntı:
bilgisayarda açılıyor mu peki
Evet hocam bilgisayarda açılıyor ama perdeye yansımıyor. Benim hazırladığım dosyalar açılıyor ama. Yani farklı bilgisayarlarda, aynı programlarda hazırlanmış iki dosya, kendi bilgisayarımda hazırladığım açılıyor, arkadaşın ki ekranda görüntü olsa da perdeye yansımıyor.

htoprak3232' Alıntı:
video varsa sunuda o klasörü atacan unutma
Nasıl yani? Arkadaş video da koymuş hazırlarken. Hepsini bi dosya olarak kaydetmiş. Benim bilgisayara sadece görüntülenecek dosyayı kopyaladık.

imdat, acil, help, sos.... please... n'olur yardım...

Arkadaşlar yardım edin lütfen. Bu akşam saat 6 da gösterimiz var ama arkadaşın slaytları bilgisayarda görüntüleniyor ama perdeye yansımıyor. Aynı bilgisayarda bazı slaytlar sorunsuz görüntülenirken onun hazırladıklarını göremiyoruz. Ne olacak şimdi? :scared: Ekran ayarı, projeksiyon ayarı gibi bi şey olsa bazı dosyalar nasıl görüntülenebiliyor? Aynı programları kullandık hazırlarken ama o video koymuş slaytlara. Dediğiniz gibi videoları da slaytın bulunduğu klasöre koydum ama yine de görüntü yok :?:

Geri