ACRONİS KAÇ SAATTE SİSTEMİ GERİ YÜKLÜYOR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aydin67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aydin67

Seçkin Üye
Seçkin Üye
selam Değerli arkadaşlar,
elimde eski bir acronis 2009 versiyonu var sistemi geri yükleme yapayım dedim 51 GB veri 5-6 saatte yüklüyebildim aynı sekilde bekab yapım dedim yine 5-6 saat gösteredi vaz geçtim.
acaba acronis normalde böykle mi, yok sa diğer versiyonlarıa böylemi cevap yazarsanız sevinirim.
selamlar

bence acronis 2010 v14 var. 60 gb lık verinin olduğu bir bilgisayarı 20 dk yedekleyip 15 dk tekrar yükledim.

hocam aynı sorunu bende yaşadım, sorun imajı atmak istediğin hdd den kaynaklanıyor. eğer imaj aynı hdd içerisinde ise önce başka bir yere alıp imaj atmak istediğin hdd formatla ama bölüm oluşturma, zaten acronis imajı yüklerken bölümleri otomatik olarak oluşturacak. ben bu şekilde çözdüm.

arkadaşlar acronisle ilgili konu açılmışken bende bir sorunumu dile getireyim,
başlık açmak istemedim.
bende vestel öğrenci bilgisayarları var,
disk klonlarken birinci disk ve ikinci diskin hangisi olduğunu nereden anlayabilirim?

alperre' Alıntı:
başlık açmak istemedim.
disk klonlarken birinci disk ve ikinci diskin hangisi olduğunu nereden anlayabilirim?
hocam hdd ler pata ise hdd üzerindeki jumper ayarlarından, eğer sata ise anakart üzerindeki sata bağlantı numaralarından

And_The_End' Alıntı:
alperre' Alıntı:
başlık açmak istemedim.
hocam hdd ler pata ise hdd üzerindeki jumper ayarlarından, eğer sata ise anakart üzerindeki sata bağlantı numaralarından
hocam harddiskler sata,
anakartda 4 slot var 0 1 2 3
birinci düşündüğüm harddiski 0 a
ikinci düşündüğüm harddiski 1 e taktım bi bilgisayarda oldu
diğer bilgisayara geçtim bu sefer tam tersi oldu.

alperre' Alıntı:
And_The_End' Alıntı:
alperre' Alıntı:
başlık açmak istemedim.
hocam harddiskler sata,

hocam bios ayarlarından düzelteceksiniz. hdd ayarları olması lazım emin değilim, yada boot seçeneklerinde olabilir, iki veya daha fazla hdd takılı olduğunda açılışta hangisinden boot edebileceğinizi ve hangisinin first olacağının ayarlıyorsunuz... yalnız biosa girdiğinizde iki hdd takılı olması lazım

And_The_End' Alıntı:
alperre' Alıntı:
And_The_End' Alıntı:
alperre' Alıntı:
başlık açmak istemedim.
hocam harddiskler sata,

hocam bios ayarlarından düzelteceksiniz. hdd ayarları olması lazım emin değilim, yada boot seçeneklerinde olabilir, iki veya daha fazla hdd takılı olduğunda açılışta hangisinden boot edebileceğinizi ve hangisinin first olacağının ayarlıyorsunuz... yalnız biosa girdiğinizde iki hdd takılı olması lazım
biosta hard drive bölümünde sadece slot ve isimleri yer alıyor master-slave yada primary-secondary gibi seçenekler yok.
Ancak boot seçeneklerinden üste aldığım harddiskin hangisi olduğunu nasıl anlayabilirm?ikiside aynı harddisklerin:S

Geri