acronis 11 açılışan imaj

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acemi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

acemi

Üye
exper öğrenci bilgisayarına acronis açılış cd'sinden imaj aldım. D'ye kaydettim. Fakat ağdan diğer bilgisayarlara yükleyemiyorum. Şifre istiyor. Flash belleğe kopyalayayım diyorum kopyalama izni vermiyor. Ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim..

Flash belleğe kopyalamaya neden izin vermiyor? Nasıl bir hata mesajı veriyor?
Olmazsa, yedeğin olduğu sabit diski diğer bilgisayara takın.

boyutun hedef için büyük olduğunu söylüyor ama tib uzantılı dosya 4.5 gb. flaşta 7.5 gb yer var.

hocam flash diskler FAT32 bu boyutu tek seferde yükleyemezsin. yakuphan'ın dediği gibi yedeğin oldugu diski yükleyeceğin bilgisayara tak ve yükle. yada aynı diskten klonlama yap. kolay gelsin.

Yedegi attıgın klasore tam yeki vermezsen ve gerekli kullanıcı izinlerini vermezsen şifre ister.Muhtemelen wista kullanıyorsundur dedigimi yap düzelir.

hocam image dosyasını rar partlarına ayırın mesela 200 er mb lık parçalar haline alırsanız sorun çözülür çünkü tek seferde atılabilecek boyut büyüklüğünün bir sınırı olduğuyla ilgili bir yazı okumuştum tam rakamı bilmiyorum ama ama var eminim ben kendi imajlarımı o şekilde taşıdım.

tabi farklı bir yokda disk copy en saglamıdır kolay gelsin

teşekkürler...normalde vista diğer bilgisayarlar yalnızca yedek win 7 Tekrar teşekkürler arkadaşlar

Geri