acronis 2011 de yedek aldım onu baska bilgisayara yuklemek i

Kodla Büyü

scorpion209

Aktif Üye
iyi gunler arkadaslar acronis ile sistemin yedeğini aldım ve baska bir açılış cd si oluşturdum. ancak aldıgım yedeği herhangi bir harici disk e kopyalayıp baska bilgisayarlara da kurmak istiyorum ama bir türlü muvaffak olamadım. bilen varsa cok makbule geçer.
şimdiden teşekkürler

hocam ben sınıfımı acronisle yeniledim.flash belleğe imaj aldım sonra açılış cd si yaratıp flashla diğerleine kurdum.neyi yapamadın tam bi sölesen.

lalelale' Alıntı:
hocam ben sınıfımı acronisle yeniledim.flash belleğe imaj aldım sonra açılış cd si yaratıp flashla diğerleine kurdum.neyi yapamadın tam bi sölesen.

Hocam ben de Acronis kullanıyorum ama makinelerden birisinde ilginç birşeyle karşılaştım. Sistem Acronis CD'sini görmüyor. Diğer sistemler görüyor ama bu makine görmüyor. Windows CD'si ile açılıyor ama acronis CD ile açılmıyor.

sorun ne olabliir acaba.

YArımcı olabilirseniz sevinirim.

hocam kopya aliyorum sikinti yok
acilis cd si de olusturdum ancak aldigim yedegi flash diske veya harici diske atarken yetersiz alan var diyor
oysaki yedegin boyutu 8gb flash disk 16 gb

hocam yedeği yüklemeye çalıştığınız makinanın tüm donanım özellikleri birebir aynı olmalı. hddler anakart önemli.

hcm problem cd rom da degil
aldigim imaji ben harici diske atamiyorum problem bu
yoksa acilis cd si falan sorun degil

scorpion209' Alıntı:
acilis cd si de olusturdum ancak aldigim yedegi flash diske veya harici diske atarken yetersiz alan var diyor

hocam flashdiskiniz fat32 yse dolu uyarısı yapar onu ntfs olarak biçimlendireceksiniz

ben acronis 2012 ile yedek aldım. Cd den başlattım ve yedek aldığım dosyayı gösterdim. Fakat burdan sonrası problem. Anlamadığım nokta yedeği yükleceğim diskin boş olması gerekir mi? Bu acronis denen program yedeği yükleceğim diski önce formatlayıp sonra mı yükleme yapıyor? Aydınlatan olursa çok sevineceğim.

ben bu programı çok kullandım hiç sıkıntı çıkarmadı. genellikle yedek alıp, aldığım yedeğe paylaşım veriyorum. ağdaki diğer makineleri ağ üzerinden kuruyorum. 15 bilgisayarı kurmam 20 dk mı alıyor. ağ yoksa açılış cd'sini ultra iso programı ile iso dosyasına çevirip daha sonra yine aynı program ile iso dosyasına aldığım yedeği de ekliyorum ve dvd ye basıyorum. böylece içinde yedek olan açılış dvdsi oluşuyor. son olarakta sistemi dvd den başlatıp yedeği de aynı dvd den gösteriyorum

atesh19' Alıntı:
ben acronis 2012 ile yedek aldım. Cd den başlattım ve yedek aldığım dosyayı gösterdim. Fakat burdan sonrası problem. Anlamadığım nokta yedeği yükleceğim diskin boş olması gerekir mi? Bu acronis denen program yedeği yükleceğim diski önce formatlayıp sonra mı yükleme yapıyor? Aydınlatan olursa çok sevineceğim.
boş olması şart değil. hangi sürücüye kuracaksan onu zaten formatlıyor. sıkıntı şundan olabilir. örneğin yedek aldığınız sürücü 20 GB tır. sonradan kuracağınız sürücü 30 GB'tır. kurarken "sektor by sektor" seçeneğini işaretleyin

hayaletxxx' Alıntı:
scorpion209' Alıntı:

hocam flashdiskiniz fat32 yse dolu uyarısı yapar onu ntfs olarak biçimlendireceksiniz

sanırım aynı sorun bende de var.. bir türlü flash diske atamadımm yeterli yerim olduğu halde:(

alfa-turk' Alıntı:
ben bu programı çok kullandım hiç sıkıntı çıkarmadı. genellikle yedek alıp, aldığım yedeğe paylaşım veriyorum. ağdaki diğer makineleri ağ üzerinden kuruyorum. 15 bilgisayarı kurmam 20 dk mı alıyor. ağ yoksa açılış cd'sini ultra iso programı ile iso dosyasına çevirip daha sonra yine aynı program ile iso dosyasına aldığım yedeği de ekliyorum ve dvd ye basıyorum. böylece içinde yedek olan açılış dvdsi oluşuyor. son olarakta sistemi dvd den başlatıp yedeği de aynı dvd den gösteriyorum

15 bilgisayara ayrı ayrı kurarken ayrı açılış cdlerimi kullanıyorsunuz , yoksa bilgisayarda programı kurup ordan mı çalıştırıyorsunuz bütün bilgisayarlarda....

Geri