Acronis Açılış Cd Kalıbı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bilo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu acronis açılış cd kalıbını nasıl oluşturyorz..1 saattir takıldım kaldım..recovry manager ile farkı ne acaba bunun..acaba aynısımı yoksa...

demekki 1 kişi dahi bilmiyor..şuraya araba markanızı yazın desem en az 100 cevap gelirdi... :mrgreen: :mrgreen:

saol hocam benimde merak ettiğim o ...hasarinin bir tane video anlatımı var...orda acronisli açılı cd kalıbı var...o recovery cd mi oluyor yani....

değil hocam o boot olarak acronis menuyu açar...hasari nin olay boot un içine imaj ı koyup oradan geri yükleme yapması... yani su an sende yaparsn ama kendi yerel hdd den secmen lazım imajı... ama her yerde kullanmak istersen iso nun içine imakı gömmen gerek..

hocam bende o dvd den yapacağım ama ordaki acronisacilis cd kalibi var..ben onu oluşturdum bende boyutu 55mb çıktı ama hasarininki 35mb ...farklı bir yolumu var o acilis kalıbını oluşturmanın..dvd oluşturmayı sormuyorum hocam...inşallah anlatabilmişimdir.

saolun beyler....sabhyan beri yazıyorum valla..sizlerde olmasanız..yaza yaza yazar olacaktım..teşekkürler...
hasari hocam senden ağdan imaj alma ile ilgili bir başlık istiyoruz...

bende acronis 11 var ama bootable rescue media diye bir bölüm yok????? Nereden ve nasıl olusturucamm lütfen biri yardım etsinn...

Geri