Acronis BackUp Recovery Advanced Server 10

Kodla Büyü
Açtığınız başlıktaki Acronis sürümü toplu şekildemi imaj dosyalarını yüklüyor yani tek tek kurmaya gerek yok mu?

laboratuvarda 30 bilgisayarınız ve birde windows server yüklü sunucunuz var diyelim
Windows server üzerinde Acronis advenced server kurulur
her terminale acronis terminal sürümü yüklenir.
öğrenci bilgisayarlarında windows xp ve eski yazılımlar olduğunu düşünün. Yeni eğitim öğetim yılında tüm pc lere windows7 ve yeni yazılımlar yüklemek istiyorsunuz.
bir terminale windows7 ve yeni yazlımları yükleyin. acronis le image ini alın
image yüklenecek tüm terminalleri açın acronis advenced server üzerinden image dosyasını tüm terminallere network üzerinden yükleyebilirsiniz.
Norton Gost ile bu işlem disket yada cd ile yapılıyordu.

Acronisle güzel bir tarafta. Ağ üzerinde çalışan bir pc nin disk yansımasını da alabilirsiniz.

bazen tek resim çok sey anlatır.
hirensbootcd.png

vezir101' Alıntı:
laboratuvarda 30 bilgisayarınız ve birde windows server yüklü sunucunuz var diyelim
Windows server üzerinde Acronis advenced server kurulur

ana bilgisayar windows server değil de windows xp olsa (tabii diğer makineler de windows xp ve bellekleri 128 mb) yine de kurulum yapabiliyor muyuz acaba?
daha önce acronisin bir sürümünü denemiştim ama hata vermişti, bu sürümde deneyen oldu mu?

skipper_forum' Alıntı:
illa ana makinada server2003/server 2008 yüklü mü olması gerekiyor?

Bunu ben de merak ediyorum.

Xp yüklü ana öğretmen bilgisayarımda bu sürümü denediğimde , bahsedilen işlemleri gerçekleştiremedim. Server işletim sistemi olmadan olmuyor sanırım. Oluyorsa bile ben yapamadım.

Acronis server programını server işletim sistemi üzerine kursak bile , terminallerin ağ üzerinden boot özelliğini desteklemesi gerekiyor tahmimince. Bizim faz 1 'lerde bu özellik maalesef yok.

Acronis 9.1 ile oluşturduğum yedeği , ağ üzerinden , computer near me özelliği ile her bilgisayara tek tek kurabildim.

Geri