Acronis cdsi ile imaj sorunu

Kodla Büyü

izorya43

Aktif Üye
selam arkadaşlar. dün labdaki pcleri formatlamak istedim.acronisi kullandım. bilgisayarın tanesini formatlayıp imajını aldıktan sonra diğer pclere imajı yüklemek istedim.labdaki pclerin hepsi aynı özellikte. 4 tanesine imajı yükeldim ama diğer 11 tanesinde imajın yüklü olduğu CDyi taktığımda siyah ekran geliyor, b9 yazıyor ekranın sağ alt köşesinde.bir de en üstte bir çizgi yanıp sönüyor.cdyi çıkardıktan sonra windows açılıyor.sorun ne olabilir acaba?

çıkardım ama daha doğrusu iptal ettim de olmadı bi türlü.offff offfffffff.napcam ben arkadaşlar.olmadı usbdeb halletsem diyorum cd kullanmasam ama, o da zor sanırım.nolurrr bir çare

güvenlik kartını donanımsal çıkarmanıza gerek yok.yaptığınız gibi devre dışı bırakmanız yeterli.
sürekli acronis kullanırım belitttiğiniz hataya hiç rastlamadım. cd rom'lar ömrünü doldurmak üzere olduğundan okumada zorlanıyor mu acaba?başka cd lerde sorun yaşıyor musunuz?

evet 2 tane cd oluşturdum yepyeni ama olmuyor bir türlü.windows açıldıktan sonra cdyi açmak istedğimde görebiliyorum dosyaları ama açılış ekranında açılması gereken yerde açılmıyor.cdlerde sorun yok yani.hiç bişey anlamadım

Geri