Acronis f11 yaptım-Windows'a ulaşamıyorum

Kodla Büyü

birarti1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar,
Acronis ile ilk kez f11 tuşunu active ettim,
true image kısmaına giriyorum sorun yok çok güzel çalışıyor f11 tuşu,
lakin windows'a ben nasıl geçeceğim,

bilgisayar açılışta dos ekranında

Starting Acronis Loader...
Press F11 .................................. "burada f11 e basmayınca"
Unable to load operating system. press enter to reboot... mesajı veriyor

entere bassam aynı mesaj döngüsü

Açılışta F11 tuşuna basmazsanız, normal şekilde devam edip, Windows'un açılması gerekir. Eğer açılmıyorsa muhtemelen bir yerlerde bir hata yapmış olabilirsiniz.

yakuphan' Alıntı:
Açılışta F11 tuşuna basmazsanız, normal şekilde devam edip, Windows'un açılması gerekir. Eğer açılmıyorsa muhtemelen bir yerlerde bir hata yapmış olabilirsiniz.

anladım hocam, malesef devam etmiyor,
ilk kez kurup denedim, dediğiniz gibi olmalı aslında...

Seçeneği etkinleştirdiğiniz yere ulaşabiliyorsanız, nasıl etkinleştirdiyseniz oradan kaldırmayı deneyin. Acronis ile uzun bir süredir uğraşmıyorum, daha doğrusu program olarak Windows'a kurup, işlem yapmıyorum. O yüzden nereden yapıldığını, iptal edildiğini hatırlamıyorum. Açıkçası ben imaj yükleme, alma işlemlerini Flash belleğim ile Boot edip, Acronis'i oradan çalıştırarak hallediyorum, Windows'a programı kurup, işlemleri yapmak hoşuma gitmiyor, sonuçta bilgisayarda program halinde olunca, başkası kurcalayıp, yanlış işler yapabilir.
Bahsettiğiniz olay için ise grub4dos adında bir sistem kullanılarak işi manuel yapmak mümkün. Öyle ki istenirse sabit diskte gizli bir bölüm oluşturup, windows kurulum dosyalarını oraya yükleyip, açılışta bir tuşa basıp, windows kurulumunu başlatıp, kurulumu sabit diskten yaptırmak mümkün.

Geri