acronis geri yüklemede hard diski görmüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan plans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

plans

Site Gezgini
acronisle harici hard diske aldığım yedeği tekrar yükleme yapmak istediğimde harici harddiski görmüyor. ancak bilgisayarı açtığımda harddiskin içindeki tif dosyası görünüyor. ilk defa geri yükleme yapacağım. ancak usb harddiski tanımama sebebi nedir anlamadım.

harici harddiskin dosya sistemi nedir? ex-fat ise bundan dolayı görmeyebilir. ben flash diskten, harici diskten çok kez recovery yaptım sorun olmadı.

ntfs dosya sistemi. back up arshive selection kısmında harici görünmüyor. sadece d ve c var. labaratuardaki tum pcler aynı özellikte yedeği alırken C ve D yi aldım . başka pc ye yüklemede hariciyi görmüyor. başka neden olabiliri

harici disklerin kendi tak-çalıştır yazılımları var, o yazılım belki acronis boot sürücüde tanınmıyor yada yüklenmiyordur.başka aklıma gelen ihtimal yok.

Aynı durum benim de başıma gelmişti. Exper öğrenci bilgisayarlarının bazılarını USB harddiskten geri yükledim. Bazılarında ise USB harddisk acroniste görünmedi. Bende onlar SATA harddiskte halletmiştim. BIOS ayarlarını falan sıfırladım bazı şeyler denedim ama başarılı olamamıştım. Sana kolay gelsin diyorum.

usb hddyi görmemesi usb sürücülerinin yüklenmemesi. Eğer hirens boot cd ile açılış yapıp acronis'e oradan girerseniz görecektir. 11'den önceki versiyonları deneyin.

Ancak usb'den imaj yüklemeyi tavsiye etmem. Booger hocamınızın da dediği gibi sata hdd'den imaj yüklemek daha kolay.

Usb hddden yükleyeceğiniz imaj işlemi 1 saati geçerken, satadan yükleyeceğiniz imaj işlemi 10 dakikada biter.

5 bilgisayarda denedim hiç biri görmedi. diğerleride görmeyecek gibi. imajını 2 saatte aldı usb olunca. en kolayı satadan yüklemek gibi . teşekkürler hocam

Çözüm şudur.
Acronis'te bazen USB harici diski görmediğinde Tools bölümünde Disk Clone ya da Clone Disk gibi bir seçenek var. oraya girdiğinizde iki diski de birden görüyör.

Sonra cancel deyip tekrar yükleme bölümüne geliyorsunuz taak Harici HDD gözükmüş :D
denemesi bedava

Geri