Acronis ile win 7 tüm atölyeye dağıtılabilirmi..

Kodla Büyü

metex1234

Site Gezgini
Acronis ile win 7 tüm atölyeye dağıtılabilirmi.. Önceden xp sp3 yüklü bilgisayarlarlar var win 7 nin 100 mb lık alanı ayrılmamış..
ben birine win 7 kurup acronisle diğerlerine atabilirmiyim acep....

acronis 2011 ile yapılabilir hocam 2009 versiyonu ile yapılamadığını biliyorum (tecrübe ile sabit :), ayrıca yedekleme yaparken tüm sabit diskleri (c,d,e) yedekleyerek imaj oluşturun (bilgisayarlarının harddiskleri aynı olmalı) hata vermiyor diğer türlü harddiskin bir bölümü biçimlendirilmemiş kalıyor veya hata veriyor. ağdan nasıl yapılıyor bilmiyorum ama acronis 11 cd var(iso su 140mb) bende ben onunla iki bilgisayar için yaptım oldu.

ancronisle tüm diskleri secerek yükle hocam yükleme sonrası lisanslama vb unutmayalım :wink:

ağdan imaj seçimi var zaten acroniste ama
vaktiyle denedim ağdan çok ağır gidiyor... zaman zaman belli belirsiz kopma meydana gelebiliyor.
labımda 2 yontem seciyorum.
1.yontem: imaj kur. flasha al pc pc dolas imaj dağıt
2.yontem: imaj kur. D sürücüsüne de verilerini kopyalamak istersen kopyala. pc lerin hdd sök. aynı anda 2-3 hdd anakarta bağlayabilrsin. sonra hdd->hdd clonla...herbiri 2-3 dakikada 10 dk. 3 hdd hazır. sökme takma 2 dakika ortalama 4 dakika bir hdd... 20 hdd 80 dakika... sonra sene sonuna kadar yatış

Geri