acronis le alınan yedeği ağ üzerinden yüklemek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lefke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

lefke

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar acronisle yedeği d ye yükledim bunu acronisle oluşturulmuş açılış cd si le ağ üzerinden 17 bilgisyara kuracam o cd yi nasıl oluşturabilirim anlatımı yada iso hali elinde olan 2010 acronis kurulu pc de ağ üzerinden bir yedeği gösterip yapabiirmiyim bunu

http://grupbotem.blogspot.com/p/acronis ... age-9.html arkadaş google de aratp bu yazıyı buldum. Create Bootable Rescue Media butonu ile açılış cd veya açılış usb belleği oluşturabilirsin. ağ üzerinden kurmada sıkıntı yok recovery deyip c veya d değilde ağ simgesinden image nin olduğu bilg secip oradan image yi gösterirsen kurulum yapar. windows 7 de ise image dosyan dosya paylaşımını düzgün yapman lazım yoksa image dosyasını göremezsin. ağ üzerinden aynı anda 4 veya 5 bilgisayara image atabiliyor olman lazım. bilemediğn kısımlarda google amca yardımcı olur.

Ben usb ile yapıyorum. Cdlerle uğraşmak sıkıntılı. Akıllı tahtalarda da zaten cdrom sürücü yok. Bence öğrenmişken usb ile olanını öğrenmeye gayret edin.

safiye' Alıntı:
Ben usb ile yapıyorum. Cdlerle uğraşmak sıkıntılı. Akıllı tahtalarda da zaten cdrom sürücü yok. Bence öğrenmişken usb ile olanını öğrenmeye gayret edin.
Verdiğim adreslerde USB ile anlatım...

Hocam d sinde image bulunan makinaya sabit ip ver ve sürücüyü paylaşıma aç. Diğer pc leri recovery cd ile açtıktan sonra önemli nokta options tan kurulum yapılacak pc yede aynı ağ adreslerini girmek tabi ip leri farklı olacak ondan sonra ister computers near me ile istersen ftp server ile kurulum yaptırabilirsin. FTP server için image olan makinana filezilla server edition kur yeterli.

Bootable Rescue Media işini görür . flash belleği takarsın acronıs gelır agdan dosyyı gosterırsın 4 dkkada bıter . benım yontem bu tavsıye ederım

peki hocam acronis ile açtığımızda kablosuz ağ çalışıyormu. illaki ethernet kablosutakmak zorundamıyız

oncelikle ben sitenizde yeniyim. ghot alma ve recovery yapma konusunda biraz bilgimi payladayim istedim.telefon ile yaziyorum suan.
ben 5 yildir internetcafede çalisiyorum. bilgisayarlar cogunlugu ayni ozellikte oldugu icin bir bilgisayarda isletim sistemini hazirliyorum. digerlerine yuklemek icin hazirladigim bilgisayara diğer bilgidayarlarin hddlerini takiyorum.
kullandigim program -norton ghost- imajda alina biliyor recoveryde yapiyor
image ile igrasmadan direk hddden hddye kopyaliyorum. bence en kolayi bu.
kurdugum isletim ssistemi win 7 c den c ye kopyalama yapiyor.
100 mblik onbellegi kopyalamadigim icin win 7 dvdsi ile baslangin onarma yapiyorum ve hazir oluyor.

aklinizdan gecer sende agdan yap ugradma diye ama her birinin ismi farkli olmasi gerekiyor baska ayarlari oluyor o ugrastiriyo iste.
bide bi musteri gelip oturdu mu o bilgisayara kurcaliyor sonra ugras dur...

yardimim dokunursa bana mesaj atabilirsiniz bos bakitlerimde yardim ederim.

Geri