Acronis Sorunu

Kodla Büyü

altincag1

Site Gezgini
Arkadaşlar labaratuardaki bilgisayarın birine Win 7 kurdum ve Acronis ile imajını aldım. Ancak diğer bilgisayara yüklerken hatalar oldu ve imajı yükleme yapmadı. En sonunda "Missing Operating System" hatası vermeye başladı. Format bile atamıyorum şimdi. Ne yapmam gerektiğini bilen var mı :(((

Format için en iyi yöntem harddiski söküp başka bir bilgisayara takmak oradan da format çekmek

zaten yükleme esnasında çok karışıklık oldu, muhtemelen yanlış yere yükledim. Hdd i başka bir bilgisayara takıp denediğimde olur umarım, teşekkür ederim.

altincag1' Alıntı:
Arkadaşlar labaratuardaki bilgisayarın birine Win 7 kurdum ve Acronis ile imajını aldım. Ancak diğer bilgisayara yüklerken hatalar oldu ve imajı yükleme yapmadı. En sonunda "Missing Operating System" hatası vermeye başladı. Format bile atamıyorum şimdi. Ne yapmam gerektiğini bilen var mı :(((
hocam işletim sisteminin olduğu part'a yüklemeye çalışmış olabilirsiniz.D: gibi farklı bir parta imajı kaydedin.bir de imajı bilgisayara yüklerken (ilk işin tersi) ağ üzerinden falan yükleme yapmayın.yarıda kalır yapmaz.mutlaka aynı bilgisayara bağlı bir hard diskten yükleme yapın.kolay gelsin

windows 7 de disk to disk image yapacaksınız..

yani hardidkten harddiske image atmanız gerekiyor.

bunu yapmadan önce kaynak harddisk c ve d isimlerini değişik verin..

unutmayın. sata kablosuyla atacağınız image usbden kat kat hızlı olacaktır.

arkadaşlar ben labda bilgisayara kuruyorum. sistem başarıyla yüklendi diyor. sonra progremı kapatıp yeniden başlatınca missing system operate ifadesi çıkıyor :( yardıımmmmmmm edin litfen. neden çıkıyor bu?

Geri