Acronis Startup Recovery-F11

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bogrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bogrt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
acronis create image ve Acronis Secure Zone alanı oluşturma işlemlerini biliyorum. ancak sorunum şu:
önceden bi secure zone alanı oluşturup c'deki windows kurulu partitionu imagesini bu secure zone alanına yaptım.
başlangıçta bi F11 yaparak recovery yapabileyim diye "Activate Acronis Startup Recovery Manager" işlemi yaparken hep secure zone alanında öyle gerekli dosyalar yok deyip duruyo..
defalarca denedim, özellikle imajı o zone alanına koymak için dikkat ettim ama olmuyor olmuyor.. :( hep şu hatayı veriyor startup recovery manager işleminde:

acaba sorun nedir?.. gün boyu bununla uğraştım, yapamadım.. :( [programım hiren's boot cd 9.1 içindeki acronis true image server 8.1]

Ekli dosyalar

• f11.jpg
    f11.jpg
    282 KB · Görüntüleme: 4,172
bu arada secure zone alanını c:\ nin de içinde olduğu hardiskin e:\ sine yapmıştım. illa c kısmına yapcam diye bi şart yok, değil mi? hatta bi yerde okumuştum, daha hızlı olsun diye 2. bi harddisk varsa secure zone alanını oraya yapın diyodu..
?

Farklı sürücüye yapma şartı yok. Ben genelde farklı sürücülere oluşturuyorum zone alanını. İmkan varsa farklı diske oluşturmak daha avantajlı aslında.

Karşılaştığınız hatayla zaman zaman ben de karşılaşıyorum. Farklı versiyonla denerseniz sorunu aşabilirsiniz.

Hiren's 12 cd içindeki versiyonla deneyebilirsiniz

DotCom' Alıntı:
Karşılaştığınız hatayla zaman zaman ben de karşılaşıyorum. Farklı versiyonla denerseniz sorunu aşabilirsiniz.Hiren's 12 cd içindeki versiyonla deneyebilirsiniz

teşekkür ederim DotCom hocam. ancak verdiğiniz linkteki hiren sürümünde tam haliyle acronis true image yok ya da ben açamıyorum. >>more menüsünden girdiğimde customize kısmında acronis true image 2010 var ama "iso dosyası yoktur, HBCDCustomizer ile yükletin" diye diye eksik dosya hatası veriyor. yapmam gereken başka bişey daha mı var acaba?...
bi de ben bu hiren'in son sürümlerine bir türlü alışamadım, çok karışık. hiren's boot cd 8-9 sürümleri daha anlaşılırdı sanki.. :( menüler iyice karman-çorman olmuş.. sizce de öyle değil mi?..

Zone oluşturmak için kullanabileceğin bir başka yöntem , acronis programını windows ortamında kurup , zone oluşturmaktır.

Hiren's CD'nni yeni versiyonları bana da karışık geliyor gerçekten.

Geri