acronis t.i. 11 imajı 3 saatte alıyo yardım

Kodla Büyü

bilerzen

Seçkin Üye
Seçkin Üye
resimli anlatımı da inceledim vestel bilgisayarın güvenlik kartını çıkardım formatladım gerekli programları kurdum ama dvd writer olmadığı için flasha imaj almaya çalışıyorum, ancak sadece c sürücüsünü seçiyorum tahmini süre 3 saat görünüyo bekledim ilerlemek bilmiyo, resimli anlatımdan farkı operation 1 of 1 yazıyo benimkinde 2 of 2 yazıyo bir de please insert the first media then press ok when ready or cancel to cancel the operation yazıyo

lütfen yardımcı olurmusunuz nerde hata yapıyorum..

Ben de sizinle aynı programı kullanıyorum ama benimkisi 2 dkda alıp 2 dkda da yüklüyor hocam. Anlamadım neden olduğunu. Üstelik benim güvenlik kartları da sökülmedi duruyor. Bir bilen çıksa da biz de öğrensek. Ne zaman ne sorun çıkaracağı belli olmuyor bu aletlerin :x :(

hirensle almaya çalışıyorum usb yi görmüyo, acronis görüyo ama 3 saat diyo sebebini bi çözemedim

hocam yedeğinizi bilgisayara kaydedip, oradan usb nize alın. usb ye yazmada sorun yaşıyor olabiir...

evet ilk önce bunu yaptım usbye attım ordan diğer bilgisayara imaj atamadı hata verdi ben de direk usbye almadığımı için hata vermiştir diye bunu deniyorum olmuyo çünkü aynı vestel bilgisayarlara format atıp kurup imajını 2 dakikada alan arkadaşlar var, aynı şey bende niye olmuyo anlamadım

şu an problemli hiç dokunmadığım bi bilgisayarın imajını acronisle 2 dakikada d ye, 10 dakikada flasha aldı ama fdisk yapıp format attığım ve kendime göre gerekli programları kurduğum bilgisayarda imajı 3 saatte almaya kalkıyo ofis eset nero winrar netsupport gibi programları kurdum ben de herkes gibi ... niye böyle şeyler hep benim başıma gelir :? :cry:

Geri