acronis universal restore mavi ekran hatası

Kodla Büyü

allbud

Site Gezgini
acronis universal restore için bir çok sürüm denedim. İnternetten video ve yazıları inceledim. Ama imajdan sonra mavi ekran hatasını gideremedim.
Universal restore yazılımı stabil çalışan bir sürümü olan varsa paylaşabilir mi?
Eksiksiz nasıl Universal restore atıldığını gösteren bir dokuman dan varsa çok iyi olur

hocam 10 yıldan fazla süre önce kullandım bu acronis universal storu. başlarda senin gibi mavi ekran hatası aldım aynı özellikli pclerde bile. bence hiç uğraşma burada bazı hocalarımızın hazırladığı clonezilla hazır imajları var onlardan kur geç.

acronis universal restore için bir çok sürüm denedim. İnternetten video ve yazıları inceledim. Ama imajdan sonra mavi ekran hatasını gideremedim.
Universal restore yazılımı stabil çalışan bir sürümü olan varsa paylaşabilir mi?
Eksiksiz nasıl Universal restore atıldığını gösteren bir dokuman dan varsa çok iyi olur
Konfigürasyon çok farklı değilse (amd intel gibi) acronis cyber protect deneyin. Windows ilk açılışta bazı farklı Driver ları kendi kuruyor. Eksik kalanları da güncellemeri kontrol et —> diğer güncellemeler ile halleder (10, 11 için)

Geri