Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam, kasayı söküp çalışan cd-rom la açılmayanı değiştirmelisin, kurduktan sonra eski yerine takarsın. Ama önce iğne gibi bir şeyle açılmayan cd-rom un önündeki güvenlik deliğinden açmayı dene, belki çalışmasında sıkıntı yoktur.
hocam kapak kısmı sıkışmış olabilir. başıma gelmişti. evdeki bilgisayarın cd sürücüsü açılmıyordu kapağından dolayı. bende kapağını kırarak kullanmıştım acronisi usb den yüklenebilir mi onu araştırmak lazım. pc nin usbden boot etme özelliği varsa ama yapılabilir diye düşünüyorum. diğer bi yöntemde Cd romu çalışmayan bilgisayara Acronis programının kendisini yükleyin ve aldığınız yedeğide ağ bağlantısı üzerinden veya usb bellek yardımıyla pc ye atın. programı çalıştırarak ta aldığınız yedeği yükleyebilirsiniz. sanırım en koılay yöntem de bu.
Hocam bilgisayarlarınız usb den boot edilebiliyorsa ;
Flash belleğinizi pc ye takın ,
acronisle rescue boot media oluşturduğunuz menüden flash bellek sürücüsünü gösterek boot dosyalarını yazdırın.
Daha sonra bu bellekle pc yi boot edin. Acronisle ağ üzerinden imaj yüklenebiliyor. İmaj dosyasını labda sağlam bir pc ye kaydedip bulunduğu klasörü paylaşıma açın.
Bellekten boot ettiğiniz bilgisayarda, imaj yükleme adresinde ağ üzerinden diğer bilgisayarı seçerek imajı o bilgisayara atabilirsiniz
sürüm farkı derken neyi kastettiğinizi anlayamadım hocam :?
Acronis 2009 sürümü ile hazırladığım boot edilebilir bellekle Acronis 9.0 sürümü ile alınmış imaj dosyalarını geri yükleyebilmiştim.
Belki eski sürümle oluşturulan boot aygıtı ile yeni sürümle alınmış imajları yüklemeyebilir.