ACRONIS'te PROBLEM VAR.

Kodla Büyü

YusufULUCANLAR

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi akşamlar arkadaşlar.ACRONIS BOOT CD (Acronis başlangıç CDsi) Windows XP'de çalışıyor. Windows7'de ise çok kısa bir an ekrana gelip sonra HDD'den Windows yüklemeye devam ediyor. Windows7'de CD'den çalışan ACRONIS nasıl hazırlarım.

bilgisayarin ilk baslangicindan bahsediyorsan adi üstünde boot cdsi
sistemin ne oldugu önemli olmamasi gerekir
bence win7 sisteminin kurulu oldugu bilgisayarin cdromunda problem var ya da cd ye bakmiyor boot esnasinda

Hocam hangi sürümünü kullanıyorsunuz, Acronisin 9, 2009 ve 2010 sürümleri ile oluşturulmuş boot CD lerinden windows 7 , Vista ve XP yüklü bir çok makinayı açtım.

Volkankey hocamızın dediği gibi kullandığınız makinanın CD/DVD okuyucusunda ya da elinizdeki CD de bir sıkıntı olabilir.

Farklı bir sürümle oluşturulmuş boot CD si ile deneyebilirsiniz.

Acronis ile boot media oluştururken PC izde flash bellek takılı ise nereye kayıt edileceğini sorduğu yerde o sürücü de görülüyor. Boot dosyalarını flash belleğe yazdırıp makinayı USB den başlatarak da kullanabiliyorsunuz.

fahrican' Alıntı:
Farklı bir sürümle oluşturulmuş boot CD si ile deneyebilirsiniz.

Acronis ile boot media oluştururken PC izde flash bellek takılı ise nereye kayıt edileceğini sorduğu yerde o sürücü de görülüyor. Boot dosyalarını flash belleğe yazdırıp makinayı USB den başlatarak da kullanabiliyorsunuz.
Hemen deneyelim.

arkadaşlar yazmışlar boot cdler işletim sisteminden bağımsızdırlar. isterse xp, vista, win7 farketmez. zaten pc harddiski hiç görmeden cd den çalışıyor.

share_' Alıntı:
arkadaşlar yazmışlar boot cdler işletim sisteminden bağımsızdırlar. isterse xp, vista, win7 farketmez. zaten pc harddiski hiç görmeden cd den çalışıyor.
Hocam görmesine görüyor da işlem yapacak kadar beklemeden windows yüklenmeye başlıyor

Geri