Adınıza Kayıtlı Hatları Sorgulayın.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan h.habib
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Problem yok 2 adet kayıtlı numaram var. İkisini de aktif olarak kullanıyorum.

hocam ben kontorlü hattan sms aldım gerçi bakiyemde yoktu bilerek onu kullandım ama sms geldi yani ücret istemiyor

Hocam bilgilendirme için teşekkürler benim adıma 7 hat varmış. :mrgreen:
hozgulen' Alıntı:
telefona gelen sms ücretli mi peki
sms ücretsiz iki hatta denedim kontör gitmedi.

mutlaka sorgulatın hatlarınızı.ben bi gün kardeşime ve nişanlısına kendi adıma hat almak üzere mardinde bi avea bayine form doldurdum.ve hatları aldım birini karedşim birini nişanlısı kullanıyordu.borçlarını sorgulattım bi ara.bana verilen hatlardan birinin bana ait olmadığını farkettim.hat sahibini aradık bulduk bi şekilde bi hemşire imiş.yani insafıma kalmış bişeydi istesem aramazdım hattı şişirip atardım.sorumluluğu da bana ait olmazdı.bayiiler abone kazanmak adına yada yanlışlıkla evraklar karışarak bu tür hatalar yapıyor.şimdilerde ise verdiğimiz kimlik fotokopileri kullanılarak bu tür şeyler çok rahat yapılabilir.

ilyas33' Alıntı:
mutlaka sorgulatın hatlarınızı.ben bi gün kardeşime ve nişanlısına kendi adıma hat almak üzere mardinde bi avea bayine form doldurdum.ve hatları aldım birini karedşim birini nişanlısı kullanıyordu.borçlarını sorgulattım bi ara.bana verilen hatlardan birinin bana ait olmadığını farkettim.hat sahibini aradık bulduk bi şekilde bi hemşire imiş.yani insafıma kalmış bişeydi istesem aramazdım hattı şişirip atardım.sorumluluğu da bana ait olmazdı.bayiiler abone kazanmak adına yada yanlışlıkla evraklar karışarak bu tür hatalar yapıyor.şimdilerde ise verdiğimiz kimlik fotokopileri kullanılarak bu tür şeyler çok rahat yapılabilir.
Aslinda insaflik durum yok yapilacak sey basitti. İtiraz - imza ve el yazisi karsilastirmasi - iptal
O kadar basit

cyln' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
Aslinda insaflik durum yok yapilacak sey basitti. İtiraz - imza ve el yazisi karsilastirmasi - iptal
O kadar basit
ovv tekrar mardine gitmem gerekirdi.ben asker ziyaretine gitmiştim öyle almıştım.mardine dönmezdim.kapatmasalardı hattı kırar atardım yoluma devam ederdim.ne olsa benim üzerime açılmamış.sorumluluk da bana ait değil.

üzerine farklı hat cıkanlar ilgili operatörlerini arasınlar ve hattıın çalındığını söyleyerek bayiye gidene kadar en azından dondursunlar hatlarını

banada fazladan çıktı hemde turkcell hiç turkcell kullanmadım hayatımda.

fazla çıkan arkadaşlar. şaka değil bu. bence bi kontrol edin. önemli bir şey.

bana da fazladan hiç kullanmadığım görmediğim iki farklı numara çıkmış.ne çakal ya bu bayiler.

sisss' Alıntı:
banada fazladan çıktı hemde turkcell hiç turkcell kullanmadım hayatımda.
2006 çıkarılan ve hala aktif olarak kullanılan kontörlü bir hat. bayiden dirk kapattırcağım

daha önce kontrol etmiştim.. sağolasın hocam ilgilendiğin için...

sorgulattım ve adıma 2 tane hiç bilmediğim hat var :o nedir bunlar bana bi zararı olur mu acaba

BBNET
Geri