sms ücretsiz iki hatta denedim kontör gitmedi.hozgulen' Alıntı:telefona gelen sms ücretli mi peki
Aslinda insaflik durum yok yapilacak sey basitti. İtiraz - imza ve el yazisi karsilastirmasi - iptalilyas33' Alıntı:mutlaka sorgulatın hatlarınızı.ben bi gün kardeşime ve nişanlısına kendi adıma hat almak üzere mardinde bi avea bayine form doldurdum.ve hatları aldım birini karedşim birini nişanlısı kullanıyordu.borçlarını sorgulattım bi ara.bana verilen hatlardan birinin bana ait olmadığını farkettim.hat sahibini aradık bulduk bi şekilde bi hemşire imiş.yani insafıma kalmış bişeydi istesem aramazdım hattı şişirip atardım.sorumluluğu da bana ait olmazdı.bayiiler abone kazanmak adına yada yanlışlıkla evraklar karışarak bu tür hatalar yapıyor.şimdilerde ise verdiğimiz kimlik fotokopileri kullanılarak bu tür şeyler çok rahat yapılabilir.
ovv tekrar mardine gitmem gerekirdi.ben asker ziyaretine gitmiştim öyle almıştım.mardine dönmezdim.kapatmasalardı hattı kırar atardım yoluma devam ederdim.ne olsa benim üzerime açılmamış.sorumluluk da bana ait değil.cyln' Alıntı:Aslinda insaflik durum yok yapilacak sey basitti. İtiraz - imza ve el yazisi karsilastirmasi - iptalilyas33' Alıntı:mutlaka sorgulatın hatlarınızı.ben bi gün kardeşime ve nişanlısına kendi adıma hat almak üzere mardinde bi avea bayine form doldurdum.ve hatları aldım birini karedşim birini nişanlısı kullanıyordu.borçlarını sorgulattım bi ara.bana verilen hatlardan birinin bana ait olmadığını farkettim.hat sahibini aradık bulduk bi şekilde bi hemşire imiş.yani insafıma kalmış bişeydi istesem aramazdım hattı şişirip atardım.sorumluluğu da bana ait olmazdı.bayiiler abone kazanmak adına yada yanlışlıkla evraklar karışarak bu tür hatalar yapıyor.şimdilerde ise verdiğimiz kimlik fotokopileri kullanılarak bu tür şeyler çok rahat yapılabilir.
O kadar basit
Ben de sorgularken korktum acaba bişey çıkar mı diye, şükür temiz..ramazan_hosgoren' Alıntı:benim adıma iki tane fazla hat çıktı yawww bu ne biçim iştir......
2006 çıkarılan ve hala aktif olarak kullanılan kontörlü bir hat. bayiden dirk kapattırcağımsisss' Alıntı:banada fazladan çıktı hemde turkcell hiç turkcell kullanmadım hayatımda.
bilo' Alıntı:sorgulama ücretlimi sms
Herhangi bir mobil hattı olmayanların e-devlet üzerinden TC Kimlik numaralarını kullanarak sorgulama yapmalarına imkan veren sistem üzerinde çalışılmaktadır.