ADANA BTR GÖREVLENDİRİLMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kodla Büyü

fatihflies

Aktif Üye
Arkadaşlar Adana'da görevlendirilmeyen diğer BT öğretmenlerinin görevlendirilmesi ne zaman yapılacak? 2. dönem başladı, üstelik bir de il içi eş tayinleri de çıktı.Acaba bu tayinlerin sonucuna göre mi görevlendirilmeler yapılacak? Özellikle istihbaratda görev yapan arkadaşların fikirleri nedir acaba?

hocam son gün bugün diye bişey duymuştum ama site çökmüş şu anda. bende boştayım ve başvuru yapmadım. bakalım ne olacak halimiz.

ben aladağda ortaokuldayım. liseye tercih yapacaktım BTR için ama norm fazlasından liselerin ikisine de atama yapılmış. gelip gelmeyecekleri de belli değil. ne yapacam bende bilmiyorum. zaten iki lise var ilçede. kendi okulumuzu da tercih edemiyoruz. btadana da çökmüş açılmıyor. bu Adanada işimiz zor.

burda fazla kişi yok sanırım.bekliyoruz öyle fatih okulları dolsun da kendi okulumuzda görevlendirilelim diye..bakalım ne kadar sürecek

ben olduğu zaman idarecilik sınavına girecem inşallah. Artık görevlendirme umrumda değil. 3 seneden beri 3 kişinin vicdanına bırakılmış durumundayız. beni artık meslekten soğuttular.

norm fazlasında defalarca başlık açtım cevap gelmedi,13 saat dersle norm fazlası oldum, evimin yanındaki okuldan norm fazlası olarak atandım, atandığım okulumda öğrenciler felaket ama 30 saat dersim var,
elveda btr...

Hala ses seda yok arkadaşlar 2.görevlendirme ne zaman olacak acaba nasıl iş bu bilgisi olan yokmu?

Ben ümidimi kestim arkadaşlar bu dönem bize sıra gelmez. eğer orta okullara akıllı tahta kurulursa o zaman bizlerde görevlendiriliriz bence.

hatay da 11 subattan ıtıbaren gorevlendırmeler basladı. darısı basınıza arkadaslar...

Liste yayınlanmış arkadaşlar ama yine bu liselerin dolacağını sanmam.

hala görevlendirme yapılmayan adana'dan başka il var mı acaba?

Bi de biz dava açamazmıyız?
Niye burda farklı işliyor herşey???

Geri