adana da çalışan arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan delphe01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

delphe01

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ösym sınavlarında; sınav olan okullardaki öğretmenlermi görevlendiriliyor?yoksa il genelinde tüm öğretmenler başvuru mu yapıyor?

Ösym sistemine kayıtlıysa okulunuz. İdare sizi ösym görevli işlemlerine kaydediyor. Sonra siz sınav olursa 20 okula kadar seçip. görev çıktığında gidiyorsunuz

kadromuzun bulunduğu okulun ösym kaydı varsa mı (yani okulda ösym sınavları yapılıyorsa mı) ösym gis'den görev talebinde bulunabiliyoruz

Yok bizim okulda ösyme sınavları yapılmıyor ama gis e öğretmen kaydedebiliyor okul. Önceden belki yapılmış olabilir orasını bilmiyorum ben geldiğimden beri hiç bir sınava açılmadı okul. ama ben farklı okullarda sınav görevi aldım.
okulunuz gis'e öğretmen ekleyebiliyor mu onu öğrenin sisteme giriş yaptıktan sonra gerisi kolay.

ben farklı bir ildeyim şuan kısmetse yazın adanaya tayin isteyeceğim.şuan ben; bulunduğum ilin uzak bir ilçesinin köyünde kadrom.ama il merkezindeki ösym sınavlarında görev alıyorum.ösym ye gidip kendimi kayıt etttirmiştim gis'e.bu konuyu açmamdaki neden adanaya tayinim çıkınca inşallah bulunduğum ilden gisteki kaydımı sildirmem gerekirmi.bide adana bu işler nasıl oluyor.anladığım kadarıyla adanada merkezde bile olsa her okulun böyle kayıt ettirme yetkisi yok.tamamen şans yani.düşeceğimiz okulda varda o yetki var yoksa.giremiyoruz.keşke bu yetkinin olduğu okul listelerini öğrenebilsek.az değil senede 6 sınav olsa 750 tl.

Senede 6 ???
2 normal ama 3 mucize
Adana burası .
Sakin ol biraz Relax

Geri