Arkadaşlar başımdan geçen bir olayı özet olarak sizlerle paylaşmak istedim. geçen sene EBS den istifa ederek bu sene eğitim söz sene geçerek kendimce sendikaları cezalandırmıştım. yaklaşık 2 ay önce EBS den yetkililer(isim vermemek için böyle yazdım) gelerek okulda icraatlarını anlatmak istediler. ben de direk konuya daldım. sorunlarımızı anlattım ve 5 yıldır bizlerle kimsenin ilgilenmediğini ve bu yüzden sendikamdan ve aynı zaman da gelenlerin sendikasından istifa ettiğimi anlattım. bu gün 3 yetkili okula geldi ve sendikaya üye olmam için beni ikna etmeye uğraştı. bende gerçekten ilgilenecekseniz gelirim dedim ve formu doldurdum. en yakın zamanda sorunlarımızı anlatır bir dilekçe ve çözüm önerilerini yetkililere sunup takip etmek istiyorum. daha önce paylaşılmıştı ama elinde olan varsa sorunlarımızı ve çözüm önerilerini anlatan bir yazı lazım. ben bu işi tek başıma yapmak istiyorum ama Adanadan destek vermek isteyen olursa birkaç dilekçe verebiliriz. dediğim gibi kimse olmasada ben bu işin takibini yapacağım olmadı yine istifa ederim.
elinde sorunlarımızı ve çözümlerini anlatan bir yazı olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim teşekkürler
elinde sorunlarımızı ve çözümlerini anlatan bir yazı olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim teşekkürler