ADANA FORMATÖRLÜK

Kodla Büyü

butterfly80

Aktif Üye
Slm arkadaşlar adanda şu an temmuz-aralık 2012 görevlendirmesi devam ediyor fakat ocak-haziran 2013 görevlendirilmesi yapılacak mı?Formatörlük görevlendirmesi hakkında fikri veya bilgisi olan var mı?
ocak ayı geldiğinde acaba bizim halimiz ne olacak çok merak ediyorum.Norm fazlası Bt Öğretmenlerinden biri olarak kaygılarım var
Dersim yine seçilmedi hiç dersim yok formatörlük ayağına okuldayım şimdilik ocaktan sonrasını merak ediyorum. :verymad:

Hocam fazla kafanıza takıp merak etmeyin, herkes sizin gibi. Hallolur, 2 yıldır oluyor, olması gerektiği gibi. bu yılda olur inş. :++:
Ben 2 gündür lisenin birinin etkileşimli tahtalarının yazılımlarını yüklüyorum. Okulda 230 falan öğrenci var, 9 şubeli bir lise. Ama liseye 24 tane akıllı tahta takmışlar, Yazık, günah o paraya ya.
En az 10 tanesi boş o etkileşimli tahtaların. Devletin parası orda kullanılmadan çürüyecek.
:verymad:
fatihprojesi.meb' e yazdım durumu bildirdim, en azından vazifemi yerine getirdim. inş. kulak verirler.

adana da 110 okulda akıllı tahtalar kuruldu pilot okul olarak. o liselerde bt formatör yok, doğal olarak başka okullardaki, yakın okullarda ki formatörler görevlendirildi.

Geri