ADANA Liselerinde tablet dağıtımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan COBOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

COBOL

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Yanlış anlamayın, Çocuğuma ben tablet alayım diyorum, piyasadaki en pahalısını istiyor.Yada merak ettiği şey, seneye muhtemel lise öğrencisi olacak ve tablet veriliyormu? Nede olsa bedava olunca babasının aldığından daha tatlı geliyor.
:arrow: Adana'da Liselerde öğrencilere bu yıl tablet verildimi?
:arrow: Liselerde dağıtılan tabletlerin özelllikleri nasıl? (iyi-orta-kötü) ve pil şarjı dayanırmı
:arrow: Fatih projesinde Adana'da ilkokullara akıllı tahta dağıtımı varmı?

Hayırdır? Adana'da tablet dağıtımı yapıldı ve tarihmi oldu yoksa.Bu arada Sınıf öğretmeniyim.

• Adana'da şu anda 3 pilot okula tablet dağıtımı başladı, diğer okullara da ilerleyen günlerde başlayacak (yalnız tablet dağıtımı altyapısı tamamlanmış okullara yapılacak diye biliyorum)
  • yorum yok
  • Etkileşimli tahta kurulum sırası Liseler - Ortaokullar - İlkokullar - Okulöncesi kurumları şeklinde.

-Akıllı tahta Liselerde var, ama hepsinde varmı? bilmiyorum.(en azından tanıdığım 1-2 öğretmen kursa gitti ondan biliyorum)
-Lakin Liselerde akıllı tahta olmasına rağmen, öğrencilere tablet dağıtıldımı ? onuda bilmiyorum.
-halilturkoglu hocam, teşekkürler. StarBoard ların sadece pilot okullara dağıtıldığı hiç aklıma gelmedi.Seneye umarım tüm Liselerin hepsine kurulur ve tüm 9. sınıf öğrencilerine tablet verilir diye umuyorum.Acaba yetişirmi?

Adanalı Arkadaşlar;
TABLET Sadece pilot liselerdemi tablet dağıtıldı, yoksa tüm liseleremi? Ayrıca kaçıncı sınıf öğrencilerine tablet veriliyor?
Not; Akıllı tahta değil, sadece TABLET için sordum.

Teşekkürler hocam, :( Anladığım kadarı ile akıllı tahta dağıtımı normal hızda devam ederken, Tablet dağıtımı ADANA'da çok kısıtlı sayıda ve sadece 3 okula yapılmış.Sonuç olarak...
Bence benim çocuk Devletin okullara dağıtacağı tabletten umudu kessin.

Geri