Adana Müfettiş Okul Denetlemeleri (Formatörlük için)

Kodla Büyü

üç maymun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz bu yıl adanada görevlendirmeler tam bir fiyasko. görevlendirme için önce okulları denetleyeceklermiş. formatörlerin okuldaki çalışmalarına ve bts durumlarına göre görevlendirmeler yapılacakmış.

OKULUNA MÜFETTİŞ UĞRAYAN ARKADAŞLAR BURADAN PAYLAŞSIN LÜTFEN :?:

bugün gittim konuştum mehmet hocayla. .sorun mehmet hocadan kaynaklı değil baştan bunu söyliyeyim. ben her zaman mehmet hocaya hak verdim. çünkü tek başına. empati kurdunmu anlarsın. ben mesela onun yerinde olmak istemem.

gelelim konumuza evet her okula müfettiş gidebilir mi bilmiyorum ama mehmet hoca en kısa zamanda rapor isteyecek bizden.
ve müfettişlerde okullara gidip bakacak. napıyolar bu formatörler gibisinden.
bütün bilgiler toplanacak. 10-15 gün içerisinde belli olacak dedi. eğer yetişirse.

bakalım nasıl bir teftiş olacak daha kimseye gitmediler herhalde
yinede benim tahminim norm tayinlerinden sonra olur görevlendirmeler bakalım. hayırlısı neyse o olsun

ksinang arkadaşımız geldi demiş ama pek fazla ayrıntı vermemiş ben şahsen inanmadım bu bilgiye ortalığa atılmış yem gibi duruyor

Arkadaşlar hala onay alınmadığını bugün öğrendim. Müfettiş; raporlu olduğum halde beni çağırdı okula. Müdür bey rica etti bende gittim. Onaylar için olduğunu tahmin edememiştim, şimdi sizden öğrendim. BTS yi inceliyor, diğer öğretmenlerin kullanıp kullanmadığını soruyor. Okul Seyhan Bahçelievler İlköğretim Okulu
Ayın 17 siydi sanırım.

eritan' Alıntı:
Arkadaşlar hala onay alınmadığını bugün öğrendim. Müfettiş; raporlu olduğum halde beni çağırdı okula. Müdür bey rica etti bende gittim. Onaylar için olduğunu tahmin edememiştim, şimdi sizden öğrendim. BTS yi inceliyor, diğer öğretmenlerin kullanıp kullanmadığını soruyor. Okul Seyhan Bahçelievler İlköğretim Okulu
Ayın 17 siydi sanırım.
hocam onay alınmadığını nasıl öğrendiniz acaba? ne zaman onaylanabileceğini öğrendinizmi? tşk...

hocam benim okula geldiler. ellerinde anket gibi bir şey var onu dolduruyorlar. formatör onaylanıp onaylanmayacağından haberleri yok. anladığım kadarıyla fatih projesinde öğretmenlere kurs verilecek bil. tek sınıflarının durumuna bakıyorlar. raporları sordular çıktı olarak elimde yoktu hazırla dediler.

adanada formatörlük bu kadar sıkıntılı mı yaa.ben de mersine bu puanla zor tayinim çıkar bari adanayı isteyim diyordum ama gördüm kadarıyla adanada formatörlük baya sıkıntılı....napsam acabaaa

ilknurboteci' Alıntı:
adanada formatörlük bu kadar sıkıntılı mı yaa.ben de mersine bu puanla zor tayinim çıkar bari adanayı isteyim diyordum ama gördüm kadarıyla adanada formatörlük baya sıkıntılı....napsam acabaaa
hocam sende de psikopatlık varsa gel
öğrencisinden tut, öğretmeninden, şube müdürnden, mem den valisine kadar hepsi psikopat. sağlam gelen varsada çok geçmeden 1-2 bardak adananın suyunu içtimi hemen evrim geçiriverir. :mrgreen:

üç maymun' Alıntı:
ilknurboteci' Alıntı:
hocam sende de psikopatlık varsa gel
öğrencisinden tut, öğretmeninden, şube müdürnden, mem den valisine kadar hepsi psikopat. sağlam gelen varsada çok geçmeden 1-2 bardak adananın suyunu içtimi hemen evrim geçiriverir. :mrgreen:
öyleyse gelmek akıl karı değil hocam ama memleketten uzak olmak da çok zor.3 senedir doğuda sürünüyoruz resmen.bi tatil oluyor 2 gün yolda geçiyor.osmaniye falan nasıl acaba bilginiz var mı...mersin merkezin puanları çok yüksek.tayin dönemine 82 puan olcak inş...bu puanla bu norm olayları devam ederse tayin hayal gibi gözüküyor o zamn......

memleketime geldim diye şükür ederken neyin içine düştüm anlamadım.. eş durumuyla geldim okulda ne lab var ne de ders şimdi kusura bakmayın ne halt edeceğim anlamadım... Müdürün de kafası karışık.... Başına bela aldı farkında biraz... 2. dönem başı toplantıda bilişmi seçebilirler mi acaba diyeceğim bt sınıfı olmayan pardon içinde bilgisayarları olmayan bt sınıfında ders seçilse de ne yapacağım merak ediyorum.... :? :?

anladım. ya yinede gelmeyi düşünürsen tayin dönemi olunca açılan okulları buraya yaz uygun mahalledeki okulları ben araştırırım senin için. birde adana da bt öğretmenleri arasında güzel bir iletişim kuruldu. tamamen olmasada belirli bir birliktelik sağlandı. inşallah halkayı büyütmeye uğraşıyoruz. senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.

teşekkür ederim hocamm..valla özellikle de bt öğretmenleri arasındaki iletişimin güçlülüğüne sevindim...çünkü burda bt öğretmeni o kadar azki....bi okey oynamak istesek 4 lüyü tamamlayamayız heralde :)

ya hocam ne diyon sen yaa bir haber ver internetten 4. yü tamamlarım ben. 101, batak, düz okey ne istersen

üç maymun' Alıntı:
ya hocam ne diyon sen yaa bir haber ver internetten 4. yü tamamlarım ben. 101, batak, düz okey ne istersen
:D teşekkür ederim hocamm ama sanal ortamdan bıktım yaa....gerçek hayatta insanlarla bi şeyler paylaşmayı özlüyor insan bi süre sonraaa

ilknur hocam anamurlumusunuz?bende silifkeliyim.Ama Adanaya gelmenizi hiç tavsiye etmem.Çünkü burada yöneticilerin keyfi uygulamalarından bıkarsın.

dearstraight' Alıntı:
ilknur hocam anamurlumusunuz?bende silifkeliyim.Ama Adanaya gelmenizi hiç tavsiye etmem.Çünkü burada yöneticilerin keyfi uygulamalarından bıkarsın.
kardeşim biz misafir perver insanlarız gelmek isteyene gelme denirmi hiç sen hazır su kullanıyon galiba

Geri