adana norm fazlalarına duyurulur

Kodla Büyü

garfield

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar adana da norm fazlası olanlar ve resen atananlar bugün saat 12:30 da inönü parkında basın açıklaması yapılacaktır.bütün bilişimcileri ve diğer arkadaşlarımızı bekliyoruz..ses getirebilmemiz için herkesin gelmesi şart arkadaşlar................

adanadaki yerinde oturup hicbirşey yapmadan hakbekleyen bütün bilişimcilere burdan sesleniyorm:dahaçok beklersiniz!basın acıklaması yapılack gelin dedin 3 kişiharicnde kimse gelmemiş!bukadarmı tembelsiniz ya!allah nasıl biliyosa öyleyapsn sizı!

ben listeye baktım adanada resen atanan bilgisayarcı yok gibi..neden gelsinler ki... kaç kişi resen atandı kendi yerleşim yerlerinin dışına atandı?

garfield' Alıntı:
adanadaki yerinde oturup hicbirşey yapmadan hakbekleyen bütün bilişimcilere burdan sesleniyorm:dahaçok beklersiniz!basın acıklaması yapılack gelin dedin 3 kişiharicnde kimse gelmemiş!bukadarmı tembelsiniz ya!allah nasıl biliyosa öyleyapsn sizı!
kardeşim testi kırılmış siz yenimi uyandınız, olan oldu atandık artık istedikleri kadar basın açıklaması yapsınlar ne yapılacaksa normlardan önce yapılsaydı ya, defalarca başlık açtım norm fazlası ile ilgili nerelerdeydiniz acaba, şimdimi uyandınız?

3 saat önce ilan edip kimse toplanamazki en az 4 gün önceden onuda bölüşüp telle ararsanız insanların haberi olur yoksa insanların günlük işlerinden okulundan görmesi zor

Geri