Adana yüreğir 106 puan.
tayin istemezsek en düşük puanı olanı en uzaktan itibaren resen atama yapılacak. ama resen atandığımız için haziranda tekrar tayin isteyebilecez tabi yönetmelik değişmezse ve haziran klavuzunda bu durum belirtilirse.garfield' Alıntı:arkadaşalr tayin istemezsek ne olur....ne düşünüyorsunuz siz....bende 60 puanım var sarıçamdayım...ilçe dışı tercih yapamıyorum......kabul etmiyor
enazından eşin seni anlar sen eşini anlarsın, birbirinize destek olur, teselli verirsiniz. dertleşecek birilerinin olmaması daha acı. kimse kimsenin halinden anlamıyor. 1 haftadır canım sıkkın moralim bozuk herkes takma diyor, ama her zaman olduğu gibi ateş düştüğü yeri yakıyor. allah bizlerin yardımcısı olsun bizim başımıza bu çorapları örenlerinde belasını versin burunlarından fitil fitil gelsin.garfield' Alıntı:bizim evde sadce ben değilim ki norm fazlası....eşimde norm fazlası oldu bu yıl......anlıyacağınız evde 2 kat sıkıntı stres var......sinirlerimiz yıprandı iyice.........
hocam ben yüreğirdeyim dün ilçe milli eğitimden kaç kişinin norm fazlası olduğunu ve benim kaçıncı sırada olduğumu öğrendim. sarıçam ilçe milli eğitime, öğretmen atamaya git sor.garfield' Alıntı:AMİN.........ben sarıçamdayım....acaba sarıçamda çalışan arkadaşlar puanlarını yazabilirler mi....acaba en düşük ben miyim.....61 puan
hangi ilçe?polwert' Alıntı:123 puanım var...
valla görevli arkadaşın söylediğine göre ben 2. yim ama 3. nün 75 puan olduğunu söylemişti sen 81 puanım var dediğine göre adam ya seni göremedi yada beni kekledi.tuana_' Alıntı:sıralamada ben kaçıncı oluyorum peki hocam size zahmet söleseniz
git işine hocam zaten canımız burnumuzdapolwert' Alıntı:Balıkesir Merkez
hastasıyız dede' Alıntı:git işine hocam zaten canımız burnumuzdapolwert' Alıntı:Balıkesir Merkez
hastasıyız dede' Alıntı:valla görevli arkadaşın söylediğine göre ben 2. yim ama 3. nün 75 puan olduğunu söylemişti sen 81 puanım var dediğine göre adam ya seni göremedi yada beni kekledi.tuana_' Alıntı:sıralamada ben kaçıncı oluyorum peki hocam size zahmet söleseniz
aslında buluşup ortak bir karar alsaydık belki birşeyler yapabilirdik ama artık çok geç tabihastasıyız dede' Alıntı:istemeye niyetlideğildim ama 2. olduğumu öğrenince istemeye karar verdim.
idiherzaman01' Alıntı:Hocam yüreğirdeki okulları bilen var mı mesala Şehit öğretmen Sait korkmaz ortaokulu nerde ?