Adana norm tayinleri için puanlarımızı paylaşalım.

Kodla Büyü
hala kararsızım ama ağırlık istememe yönünde, 4 ay sabrederiz ama tayin hakkımız ölmez en azından.

arkadaşalr tayin istemezsek ne olur....ne düşünüyorsunuz siz....bende 60 puanım var sarıçamdayım...ilçe dışı tercih yapamıyorum......kabul etmiyor

garfield' Alıntı:
arkadaşalr tayin istemezsek ne olur....ne düşünüyorsunuz siz....bende 60 puanım var sarıçamdayım...ilçe dışı tercih yapamıyorum......kabul etmiyor
tayin istemezsek en düşük puanı olanı en uzaktan itibaren resen atama yapılacak. ama resen atandığımız için haziranda tekrar tayin isteyebilecez tabi yönetmelik değişmezse ve haziran klavuzunda bu durum belirtilirse.

puan üstünlüğüne göre atama yapılacağından seyhandaki arakdaşlar
hizmet puanlarımızı paylaşısak sonumuzun ne olacağını görürüz en azından merakımımızı gidermek adına bu paylaşım iyi olur

okulum ilkokul oldu.norm fazlasyım ders yüküm sıfır saat puanım 115 ilk beşin içindemiyim bilmiyorum

HER AN KENDİMİZİ İMAMOĞLU KOZAN ALADAĞDA BULABİLİRİZ BEYLER NEDEN ORTALIK BU KADAR SAKİN ANLAYAMIYORUM.

artık çok sıkıldım...bu norm olayından.....ne yapacaklarsa yapsınlar......Allah onları bildiği gibi yapsın........

bizim evde sadce ben değilim ki norm fazlası....eşimde norm fazlası oldu bu yıl......anlıyacağınız evde 2 kat sıkıntı stres var......sinirlerimiz yıprandı iyice.........

garfield' Alıntı:
bizim evde sadce ben değilim ki norm fazlası....eşimde norm fazlası oldu bu yıl......anlıyacağınız evde 2 kat sıkıntı stres var......sinirlerimiz yıprandı iyice.........
enazından eşin seni anlar sen eşini anlarsın, birbirinize destek olur, teselli verirsiniz. dertleşecek birilerinin olmaması daha acı. kimse kimsenin halinden anlamıyor. 1 haftadır canım sıkkın moralim bozuk herkes takma diyor, ama her zaman olduğu gibi ateş düştüğü yeri yakıyor. allah bizlerin yardımcısı olsun bizim başımıza bu çorapları örenlerinde belasını versin burunlarından fitil fitil gelsin.

AMİN.........ben sarıçamdayım....acaba sarıçamda çalışan arkadaşlar puanlarını yazabilirler mi....acaba en düşük ben miyim.....61 puan

garfield' Alıntı:
AMİN.........ben sarıçamdayım....acaba sarıçamda çalışan arkadaşlar puanlarını yazabilirler mi....acaba en düşük ben miyim.....61 puan
hocam ben yüreğirdeyim dün ilçe milli eğitimden kaç kişinin norm fazlası olduğunu ve benim kaçıncı sırada olduğumu öğrendim. sarıçam ilçe milli eğitime, öğretmen atamaya git sor.

bende yüreğirdeyim 81 puanım var ve norm fazlasıyım. hocam yüreğirde kaç kişi varmış peki fazla olan

tuana_' Alıntı:
sıralamada ben kaçıncı oluyorum peki hocam :) size zahmet söleseniz :)
valla görevli arkadaşın söylediğine göre ben 2. yim ama 3. nün 75 puan olduğunu söylemişti sen 81 puanım var dediğine göre adam ya seni göremedi yada beni kekledi.

hastasıyız dede' Alıntı:
tuana_' Alıntı:
sıralamada ben kaçıncı oluyorum peki hocam :) size zahmet söleseniz :)
valla görevli arkadaşın söylediğine göre ben 2. yim ama 3. nün 75 puan olduğunu söylemişti sen 81 puanım var dediğine göre adam ya seni göremedi yada beni kekledi.

hocam siz istedinizmi peki tayin ben isteyip istememe konusunda lkararsız kaldım

mehmet ali yılmaz 19 maysı
sait korkmaz levent
çamlıbel mutlu civarı
mithat öztüre çelemli belediyesi
karşıyaka eml yamaçlı
birlikte hareket etsek bile yapılacak bişey yoktu hocam ben ebs ye gittim adamların çaresizliğini gördüm. selamet söz dinlemiyor diyorlar. artık hakkımızda hayırlısı olsun.

Geri