irfanyekta
Site Gezgini
ben köyde görev yapıyorum. 4 saat dersim var. ve norm fazlası oldum. tercih zamanı şimdi . nasıl yapabileceğimiz konusunda fikir alışverişi yapabilirmiyiz? maksat ölü tercih olmasın. hadi arkadaşlar.
acaba tayin isteyeceğimiz zaman bütün okullarmı bize açılacak yoksa bts olan okullarmıbaynadir' Alıntı:bende norm fazlasıyım. ders saati 0... tercih yapmayacam... zaten yapacak yer olacağınıda pek sanmıyorum...
boş yer olursa öncelikle bilişim teknolojileri dersini seçeceklermi onu öğrenirim... yoksa yine seneye boşa düşeriz...
sonra, laboratuar var mı ve okula sınavlarda görev veriliyor mu bunları öğrenmeden tercih yapmam...
işlemlerinizi şu ana kadar okulunuzun yapması gerekiyordu. başvuru ekranına tc nonuzu yazıp başvuru deyince okulları görebiliyorsunuz. tabi bunu yapınca tayin için başvuru yapmış olmuyorsunuz. tercihleri seçip onayla dedikten sonra başvuru yapmış oluyorsunuz.garfield' Alıntı:arkadaşlar il milli eğitimin sayfasında tc ile başvuru girişi falan diyor.başvuru yapmadan okulları göremiyecekmiyiz.buarada istemeyi düşünmüyorum bunun için herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu dilekçe falan gibi
Hocam teşekkürler yönlendirdiğin için ama benim sormak istediklerim norm durumu ile ilgiliydi.Norm durumunda olan arkadaşlar ne düşünüyor, nereleri düşünüyor.Tşklerüç maymun' Alıntı:Adana Formatörlük... konu başlığını takiip edebilirsin hocam
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/adana-formatorluk-t76434.html