ADANADAKİ BİLİŞİMCİ ARKADAŞLAR -İSTEK

Kodla Büyü

19siyaHBeyaz03

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ADANADAKİ BİLİŞİMCİ ARKADAŞLARDan BİRİ BANA ADANADAKİ NORM ATAMASINDA MERKEZ İLÇELERDEKİ AÇIK OKUL SAYISINI HATTA İMKAN VARSA LİSTESİNİ YAZABİLİR Mİ SENEYE BİR ADANALI OLARAK İL DIŞI İSTEYECEM.... HATAYDA BARINMA ŞANSIM KALMADI BU NORMLARDAN DOLAYI ..... YARDIMCI OLAN OLURSA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

adanalıyım hangi ilde olsak bu meslekten pişmanız zaten en azından kendi toprağımda.... kafayı sıyırayım...

işimiz çok zor hocam, çubukçu af döneminde doldurdu adanayı. bu yılda gidemezsem bunalıma girecem :cry:

af dönemi 12 puanla adana merkeze gittiler bende gidebiliyordum o dönem evlilik arifesindeydim ve eşim sözleşmeli ziraat mühendisi tahin hakkı olmadığı için isteyemedim...... şimdi onlar kadro aldı ama bizim tahin işi bitti...... nimet çubukçu atadı diye dolmadı eski ders sistemine geçsek adanada çok açık var dersler iptal olunca hiç bir ilde açık kalmadı.............
il dışı tahin için tek şansımız istemesek de taknoloji tasarım öğretmenliğe geçirirlerse ancak öyle olur gibi geliyor bana

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
af dönemi 12 puanla adana merkeze gittiler bende gidebiliyordum o dönem evlilik arifesindeydim ve eşim sözleşmeli ziraat mühendisi tahin hakkı olmadığı için isteyemedim...... şimdi onlar kadro aldı ama bizim tahin işi bitti...... nimet çubukçu atadı diye dolmadı eski ders sistemine geçsek adanada çok açık var dersler iptal olunca hiç bir ilde açık kalmadı.............
il dışı tahin için tek şansımız istemesek de taknoloji tasarım öğretmenliğe geçirirlerse ancak öyle olur gibi geliyor bana
bende aynı şekilde çeşitli bahanelerden istemedim şimdi çok pişmanım, ancak çubukcu zamanında en fazla kontenjanlardan birinin adana olduğunu hatırlatayım hocam(kontenjana göre atama vermişti). mersine 4 kişi iken adana 90'dan fazlaydı hatırlarsan(sonra mersini azbuçuk artırdılar). ozamanın sıkıntılarını da çekiyoruz. geçen sene de az açılmıştı bu kezde 3yılım dolmadığı için isteyemedim. geldik bu yıla, her geçen yıl daha kötü oluyor. 2-3 tane okul açıp bırakırlar gibime geliyor, o da iliçinden boşalan ilçelere tabii ki asıl sıkıntı normlarımızın eksikliği bu bakan derslerimizi geri verse çok rahat gideriz adanaya.
dört gözle mayısı bekliyordum şimdide ertelenecek deniyor, kedinin manığıyla oynadığı gibi oynuyorlar bizle. bakalım n'olacak.

bizim ülkemiz günü birlik siyaset günü birlik kararlar alınıyor bir bakıyon herşe alt üst oluyor bir bakıyon geri kıvırıyorlarr .... ne hepten umudumuzu yitirelim ne de heptan rahat olalım maalesef beklemek dışında elden birşey de gelimiyor

Geri