Aday Öğretmen Norm Fazlası olması durumunda okulu değiştirilebilir mi ?
Yapma ya hocam! Memurlar netteki yazıda, "genel olarak mevzuata bakıldığında aday öğretmenin yeri değiştirilemez" diye yazmış. Siz hiç itiraz ettiniz mi? bir de hangi il orası?SİRE' Alıntı:Evet ben de adayken norm fazlası olmuştum ve başka yere geçmiştim.
Adaylığın bir parçası yani Temel eğitim bile almadım daha...ahmetfx' Alıntı:Hocam zaten norm fazlalığımız ve yer değiştirmemiz taa adaylıktan başlıyor. Yani bu göreve başlama gibi birşey anlayacağınız
İtiraz etmedim hocam. Çok ani olmuştu. İlk senemde norm fazlası oldum, şimdi de okulda tek bilişimci olarak yine norm fazlasıyım. Diyarbakır' dayım hocam.endorfinnn' Alıntı:Yapma ya hocam! Memurlar netteki yazıda, "genel olarak mevzuata bakıldığında aday öğretmenin yeri değiştirilemez" diye yazmış. Siz hiç itiraz ettiniz mi? bir de hangi il orası?SİRE' Alıntı:Evet ben de adayken norm fazlası olmuştum ve başka yere geçmiştim.
Hocam bu işten sıyıramıyacaz anlaşılan. Merkezden İran sınırına gidecem sanırım.SİRE' Alıntı:İtiraz etmedim hocam. Çok ani olmuştu. İlk senemde norm fazlası oldum, şimdi de okulda tek bilişimci olarak yine norm fazlasıyım. Diyarbakır' dayım hocam.endorfinnn' Alıntı:Yapma ya hocam! Memurlar netteki yazıda, "genel olarak mevzuata bakıldığında aday öğretmenin yeri değiştirilemez" diye yazmış. Siz hiç itiraz ettiniz mi? bir de hangi il orası?SİRE' Alıntı:Evet ben de adayken norm fazlası olmuştum ve başka yere geçmiştim.
:++:seasun' Alıntı:düştüğümüz duruma bak a........ (noktalı kısımda sövdüm)
Meslek lisesi olduğu için mi ?El-Aziz' Alıntı:Ben de tokatta adayken yer değiştirmiştim. Atandığım okula (meslek lisesi) fazlalık (60 saat derse 3. öğretmen) olarak atandım. Bir saat dahi derse girmeden önce görevlendirmeyle sonra da kadromla başka okula gittim