Aday Öğretmen Norm Fazlası olması durumunda

Kodla Büyü
Evet ben de adayken norm fazlası olmuştum ve başka yere geçmiştim.

SİRE' Alıntı:
Yapma ya hocam! Memurlar netteki yazıda, "genel olarak mevzuata bakıldığında aday öğretmenin yeri değiştirilemez" diye yazmış. Siz hiç itiraz ettiniz mi? bir de hangi il orası?

antalya meb aday ögretmenlerin yerini değiştirdi. Ben yayınladığı listeden puanlarından anladım.

Hocam zaten norm fazlalığımız ve yer değiştirmemiz taa adaylıktan başlıyor. Yani bu göreve başlama gibi birşey anlayacağınız :)

ahmetfx' Alıntı:
Hocam zaten norm fazlalığımız ve yer değiştirmemiz taa adaylıktan başlıyor. Yani bu göreve başlama gibi birşey anlayacağınız :)
Adaylığın bir parçası yani :) Temel eğitim bile almadım daha...

endorfinnn' Alıntı:
SİRE' Alıntı:
Yapma ya hocam! Memurlar netteki yazıda, "genel olarak mevzuata bakıldığında aday öğretmenin yeri değiştirilemez" diye yazmış. Siz hiç itiraz ettiniz mi? bir de hangi il orası?
İtiraz etmedim hocam. Çok ani olmuştu. İlk senemde norm fazlası oldum, şimdi de okulda tek bilişimci olarak yine norm fazlasıyım. :D Diyarbakır' dayım hocam.

SİRE' Alıntı:
endorfinnn' Alıntı:
SİRE' Alıntı:
İtiraz etmedim hocam. Çok ani olmuştu. İlk senemde norm fazlası oldum, şimdi de okulda tek bilişimci olarak yine norm fazlasıyım. :D Diyarbakır' dayım hocam.
Hocam bu işten sıyıramıyacaz anlaşılan. Merkezden İran sınırına gidecem sanırım.

Arkadaşlar ben 1 haziran 2011 de sözleşmeden kadroya geçenler arasındayım.. Atandığım okulun 1 normu vardı( hoş onda da norm kadrosu fazlası olunuyor ya o da ayrı konu :) ). ben atandıktan sonra o norm kapamamışlar( azcık daha açık bırakalım da norm iyice havalansın dediler heralde) ; akabinde(havalanan norm) ,15 haziran 2011 il dışı tayin ile gelen başka bir bilgisayarcı arkadaş daha olmuş..sonrasında il dışı tayinler görev yerlerine hemen gönderip başlattılar. bizim sözleşmemizi( söz verdiniz hemen nereye gidiyorsunuz valla bırakmayız diyerekten, seksek sekerekten,bade süzerekten) de eylülde fesih ettikleri için ben de göreve eylül de başladım.. Sonrasında haliyle göreve son başlayan ben olduğum için diğer arkadaş daha eski olmuş olduğu için ben norm kadrosu fazlası oldum( gülmeyin ilk başlayıp, tek olup da norm kadrosu fazlası olanlarınızı da biliyorum).. sonra bize tercih yaptırdılar( mutlu son ).. ilçemde 1km uzakta başka bir okula geldi tayinim..sonra ben yeni görev yerime başlamadan askere geldim ( en büyük asker değilim ama ondan da 1 numara büyük olarak asker öğretmen oldum )..daha sona eski okulumdan beni aradılar ve hocam sen stajyer olduğun için norm fazlası ataman iptal oldu, seneye bizdesin dediler ( allahtan eski okulla da aram iyiydi, gider ayak sayıp sövmemişim la dedim)..

şimdi seneye göreve başladığımda 2013 eylül olacak..
3 yıllık öğretmenim;
(2010 da atandım)
stajyerim daha ona mı yanayım...( 8 eylül de allahtan bu durum bitiyor..kadrosuz norm kadrusu fazlasıyım,koydu ya la bu durum..yakında stajyerlere özel 'norm stajyeri fazlası' çıkar bizim için. bize özel )..
gittiğim okulda 4-5 saat bilgisayar dersi var ama 2 bilgisayarcı atamışlar ona mı yanayım..
norm kadrosu fazlasıyım ona mı yanayım..
işin en komiğine bak sen ki ; norm kadrosu fazlası olarak bile atanamıyorum ya la ! ONA MI YANAYIM.. ( burada ironi yaptım aman :roll: )

sözün özü arkadaşlar bu köhne dünyanın köhne Türkiyesi'nde MEB sadece bir gemi..rotası da yok, kaptanı da..
Saygılarımla bilgisayarbilisim.net..
not : Tan çalıyormuş arkadan.... 'ilk bilen sen ol' ; git sarılmadan git dokunmadan ...darma duman gitt..:) sanırım MEB den bize geliyor bu şarkı :puhaha:

".daha sona eski okulumdan beni aradılar ve hocam sen stajyer olduğun için norm fazlası ataman iptal oldu, seneye bizdesin dediler" İlginç. Akşam yağlı bişey yemişse, hanıma kızmışsa, çocuğu dövmüşse, yanından geçen araba üstüne su sıçratmışşa... Tüm bu değişkenler göz önüne alınarak mı karar veriliyor yani ? :) Şen olasın kahramançorum :)

Ben de tokatta adayken yer değiştirmiştim. Atandığım okula (meslek lisesi) fazlalık (60 saat derse 3. öğretmen) olarak atandım. Bir saat dahi derse girmeden önce görevlendirmeyle sonra da kadromla başka okula gittim

El-Aziz' Alıntı:
Ben de tokatta adayken yer değiştirmiştim. Atandığım okula (meslek lisesi) fazlalık (60 saat derse 3. öğretmen) olarak atandım. Bir saat dahi derse girmeden önce görevlendirmeyle sonra da kadromla başka okula gittim
Meslek lisesi olduğu için mi ?

Geri