Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yarın aday öğretmenlerin performans değerlendirmesini yapmak üzere ilden müfettiş gelecek. okullarına müfettiş gelen aday öğretmen arkadaşlar müfettiş bey sizlerden neler istedi, dersinize geldi mi acaba?
her müfettiş kendi kriterlerine göre bakar hocam. klasik şök, zümre varsa bir de mutlaka günlük plan. derste bol günlük hayattan örnekli bir anlatım. bizim arkadaştan bunları istemiş.
Standart her öğretmen dosyasında olması gereken evraklar hocam. Adaylar için farklı uygulama yok. Derse gelme olayı da gelen müfettişin zaman sınırına ve biraz keyfiyetine kalmış bir durum.
Eşimin okuluna gelen müfettişler 50 maddelik aday değerlendirme formunu tek tek değerlendirip not vermişler,hatta danışman öğretmenin verdiği notları da incelemiş. Proje yapar diye bir madde var mesela,proje yapmayan birine neden sıklıkla seçeneğini işaretleyip yüksek puan verdin diye uyarmış.Bu yüzden somut olarak isteyeceği maddelere dikkat edin hocam.
ben okulumdaki bi hocanın danışman öğretmeniyim.Bize geldiler ama kendieri bile daha niye geldiklerini bilmiyorlar.Biz 1 kez değerlendirdik niye 1 değerlendirme yaptınız 2 yapmanız gerekiyordu dediler.Kafalarına göre not verip gittiler, ama şunu anladım bayan isen yüksek not alırsın erkeksen düşük. her şey tam olmasına rağmen bayan hocamız 95 erkek hocamız 67 aldı..Adalet tecelli etti.
İsterlerse 51 versinler sanki bir şeye yarıyormuş gibi.. artık müfettişlerinde bi hükmü kalmadı beyhude çabalar bunlar
Hele danışman öğretmene sormalar falan ben öyle uygun gördüm deyip geçin hocam ne yapacak size boşverin kim takar..